OTS: RTVS: Témy a hostia víkendových politických diskusných relácií

TASR, 18. septembra 2020 11:55

Bratislava 18. septembra (TASR-OTS) - Sobotné dialógy vysiela RTVS naživo v sobotu 19. septembra od 12.12 h na Rádiu Slovensko.

Hostia: - minister školstva, vedy, výskumu a športu SR Branislav Gröhling (SaS; - podpredseda Výboru NR SR pre vzdelávanie, vedu, mládež a šport Ľubomír Petrák (Smer-SD).

Témy: Aktuálna situácia v oblasti vzdelávania v súvislosti s pandémiou Covid-19. Pomoc športu počas pandémie. Pripravované zmeny v oblasti vzdelávania a zlepšenie postavenia a finančného ohodnotenia učiteľov.

Reláciu moderuje Marta Jančkárová.

O 5 minút 12 vysiela RTVS naživo v nedeľu 20. septembra od 11.55 h na Jednotke.

Hostia: - minister práce, sociálnych vecí a rodiny SR a podpredseda hnutia Sme rodina Milan Krajniak; - predseda poslaneckého klubu v NR SR a predseda strany Smer-SD Robert Fico.

Témy: Boj s pandémiou a zhodnotenie doterajších dopadov koronakrízy a pomoci štátu zamestnancom, podnikateľom či živnostníkom a vývoj na pracovnom trhu. Sociálna situácia na Slovensku a možnosti zvýšenia životnej úrovne ľudí, napr. nastavenie minimálnej mzdy, trinástych dôchodkov a udržateľnosť dôchodkového systému a pripravovaná reforma. Sociálny dialóg a ochrana práv zamestnancov.

Pred koncom diskusie bude zverejnený exkluzívny prieskum agentúry Median SK.

Reláciu moderuje Marek Makara.

Kontakt: Filip Púchovský PR manažér e-mail: filip.puchovsky@rtvs.sk telefón: +421 2 6061 1105 mobil: +421 919 245 603 Rozhlas a televízia Slovenska Mlynská dolina, 845 45 Bratislava www.rtvs.sk http://twitter.com/rtvs www.facebook.com/rtvs.sk Tlačové správy: https://www.rtvs.org/uvod

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring