OTS: Riešenie inteligentného spracovania dokumentov ...

TASR, 1. februára 2023 15:39

OTS: Riešenie inteligentného spracovania dokumentov FormXtra.AI 8.4 od spoločnosti Parascript prináša významné vylepšenia pri automatizácii extrakcie komplexných údajov.

LONGMONT, 1. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Parascript, softvérová spoločnosť s viac ako 25-ročnými skúsenosťami v oblasti extrakcie údajov, vydala novú verziu svojho riešenia inteligentného spracovania dokumentov (IDP) FormXtra.AI 8.4. Táto nová verzia pridáva podporu viacerých jazykov na rozpoznávanie rukopisu bez obsahu vo francúzštine, nemčine, španielčine a portugalčine, podporu vnorených tabuliek na lepšie rozpoznávanie a extrakciu údajov v zložitých tabuľkách a významné vylepšenia inteligentného rozpoznávania znakov (ICR) na celej strane, trénovateľné polia založené na algoritmoch spracovania prirodzeného jazyka (NLP) a dynamické umiestnenie podpisových polí pre neštruktúrované dokumenty.

„Verzia 8.4 je pre FormXtra.AI obrovským skokom vpred. Náš výskumný a vývojový tím zaviedol množstvo vylepšení na zvýšenie presnosti a efektívnosti pri automatizácii extrakcie údajov z tradične ťažko automatizovaných dokumentov. Tešíme sa na úroveň presnosti dosiahnuteľnú pri dokumentoch, ktoré obsahujú kombináciu rukopisu a strojovej tlače spolu so zložitými tabuľkami." – Dawn Wood, viceprezidentka pre predaj.

FormXtra.AI je špičkový softvér na IDP od spoločnosti Parascript, ktorý vychádza z pôvodného softvéru FormXtra a obohacuje ho o najinovatívnejšie trendy a prístupy v oblasti hlbokého učenia a spracovania prirodzeného jazyka. FormXtra.AI má vysokú univerzálnosť, ktorá umožňuje softvéru klasifikovať a extrahovať údaje v akomkoľvek type dokumentu aj napriek formátu, štýlu textu a zložitosti.

Viacjazyčná podpora

FormXtra.AI 8.4 teraz poskytuje bezkontextové čítanie akéhokoľvek typu ručne písaného textu pre širší rozsah jazykov založených na latinke a cyrilike než kedykoľvek predtým. Extrakcia údajov bez slovníka je teraz k dispozícii pre dokumenty napísané v angličtine, francúzštine, nemčine, ruštine, španielčine a portugalčine.

Vylepšenia ICR na celej strane

Automatizácia extrakcie celej strany ručne písaných a strojovo tlačených údajov s vysokou úrovňou presnosti je zložitá, ale teraz je táto komplexná úloha automatizácie dostupnejšia viac ako kedykoľvek predtým. Vo FormXtra.AI 8.4 vývojový tím spoločnosti Parascript vylepšil svoju vlastnú technológiu ICR, aby dosiahol lepší výkon pri rozpoznávaní a extrahovaní celostránkových údajov. Táto schopnosť extrakcie celej strany je doplnená umelou inteligenciou na zlepšenie presnosti v priebehu času.

Podpora pre vnorené tabuľky

Toto inovatívne riešenie umožňuje FormXtra.AI 8.4 plne automatizovať extrakciu údajov z komplexných tabuliek vrátane tabuliek s nepravidelnou štruktúrou a tabuliek vnorených do tabuliek. Je pripravené na použitie v akomkoľvek type dokumentu (štruktúrovanom, pološtruktúrovanom aj neštruktúrovanom) a vďaka širokým možnostiam implementácie je táto funkcia univerzálna na použitie v mnohých aplikáciách a v mnohých odvetviach.

Trénovateľné polia

FormXtra.AI 8.4 obsahuje rozšírené možnosti pri vyhľadávaní a extrahovaní odsekov textu v dokumentoch s významom podobným významu odsekov použitých na trénovanie. Táto schopnosť implementuje vlastný prístup k technológii NLP, ktorú možno efektívne trénovať na obmedzenom súbore vzoriek (3-50). Pomocou tejto technológie NLP dokáže softvér efektívne riešiť náročné úlohy, ako je extrakcia kľúčových zmluvných pojmov v právnom dokumente, extrakcia pomenovaných subjektov v neštruktúrovaných dokumentoch, vyhľadávanie odsekov týkajúcich sa právneho opisu majetku v zmluvách, analýza nálad a mnoho ďalších.

Parascript

Softvér spoločnosti Parascript ušetrí spoločnostiam viac ako 1 miliardu USD ročne. Najmodernejší softvér spoločnosti Parascript využíva vlastné technológie umelej inteligencie na poskytovanie robustných riešení na zachytávanie údajov, ktoré prinášajú najvyššiu úroveň presnosti pri spracovaní dokumentov. Vďaka viac ako trom desaťročiam skúseností s používaním umelej inteligencie na riešenie zložitých problémov dokáže Parascript automatizovať procesy orientované na dokumenty v štruktúrovaných, pološtruktúrovaných a neštruktúrovaných formátoch, čím výrazne znižuje účasť človeka. Spoločnosť Parascript automatizovala poštové odvetvie, hypotéky, spracovanie platieb a stovky ďalších procesov.

KONTAKT: Maria Komiyama, maria.komiyama@parascript.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1962748/Parascript_Logo_Vertical_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring