OTS: Queen Symphonic je dokonalé spojenie symfonického orchestra a ...

TASR, 25. februára 2020 12:18

OTS: Queen Symphonic je dokonalé spojenie symfonického orchestra a rockovej kapely!

Veľkolepá hudobná show mieri prvýkrát na Slovensko.

Bratislava 25. februára (TASR-OTS) - Queen Symphonic: A Rock Band & Orchestra Experience je svetová show, ktorá pripomína tvorbu britskej skupiny Queen. Jedinečné spojenie symfonického orchestra a živej rockovej kapely zažijete 5. apríla 2020 v bratislavskej Incheba Expo Aréne.

Na predstavení sa podieľal samotný gitarista skupiny Queen - Brian May. Fanúšikovia sa môžu tešiť na hity ako I Want it All, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody a ďalšie v podaní niekoľkých desiatok hudobníkov na pódiu. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal. Hudobnú show, pri ktorej na vás čaká spojenie veľkého symfonického orchestra a rockovej skupiny, videli už milióny fanúšikov po celom svete - v Japonsku, Francúzsku, Novom Zélande, Austrálii, Kórei, Veľkej Británii, Taliansku či Kanade. V samotnom Spojenom kráľovstve má show za sebou veľké turné s viac ako tridsiatimi zastávkami pre 150.000 divákov.

Hlavným impulzom pre vznik vystúpenia bol muzikál We Will Rock You, ktorý hneď od uvedenia v roku 2002 vzbudzoval nadšenie. Jedným z dôvodov možno bolo, že sa na jeho tvorbe podieľal gitarista Brian May, jeden zo zakladajúcich členov kapely Queen a výborné spevácke výkony spevákov z londýnskeho West Endu.

Celá show je špeciálna. Či už sa jedná o svetelné efekty, alebo živosť, s ktorou účinkujúci vystupujú. Navyše je takmer každé predstavenie jedinečné, pretože symfonický orchester sa obmieňa pre každú krajinu.

Queen Symphonic: A Rock Band & Orchestra Experience vzdáva hold slávnym muzikantom a dáva fanúšikom možnosť vychutnať si ich obľúbené piesne v unikátnom spojení rockovej kapely s veľkým symfonickým orchestrom.

Video tu: https://www.youtube.com/watch?v=jejEUUbXcnI

Skupina Queen vydala celkovo osemnásť albumov a osemnásť singlov, ktoré sa dostali na prvú priečku rebríčkov. Desať DVD nosičov sa taktiež dostalo na vrchol. Odhad predaja ich hudobných nosičov sa pohybuje medzi 150 - 300 miliónmi. Tento fakt ich radí do zoznamu najpredávanejších umelcov sveta. Do Siene slávy Grammy sa dostali dve piesne: Bohemian Rhapsody v roku 2004 a We Are the Champions v roku 2009. Tieto piesne nepochybne zaznejú aj v bratislavskej Inchebe. Nezabudnuteľnú atmosféru koncertu si nenechajte ujsť dňa 5. apríla 2020 v Incheba Expo Bratislava. Vstupenky sú k dispozícii na predajných miestach siete Ticketportal alebo na www.ticketportal.sk. Viac informácií: http://queensymphonic.com/

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring