OTS: PW Power Systems poskytuje jasnejšie sviatky pre Portoriko

TASR, 6. decembra 2019 15:45

OTS: PW Power Systems poskytuje jasnejšie sviatky pre Portoriko

Prostriedky na mobilnú výrobu energie tiež zaistia elektrickú sieť a doplnia obnoviteľné zdroje energie

Glastonbury Connecticut 6. decembra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť PW Power Systems (PWPS), popredný poskytovateľ leteckých derivátových energetických riešení PREPA (Úrad pre elektrickú energiu v Portoriku) má tri PWPS FT8® MOBILEPAC® plynové turbíny pripravené na prevádzku. Mobilné plynové turbíny s objemom 30 megawattov sú teraz k dispozícii pre núdzové napájanie, ako aj pre zabezpečenie siete na podporu plánu environmentálnej udržateľnosti Portorika. Spoločnosť PWPS podporila spoločnosť ARG Precision Corporation, ktorá dokončila inštaláciu plynových turbín FT8 MOBILEPAC na kľúč v elektrárni Palo Seco v Toa Baja.

Guvernér Portorika Wanda Vazquez povedal: „Tri generátory poskytujú príležitosť na rýchlu reakciu v prípade núdze alebo situácie, keď stratíme energiu v metropolitnej oblasti. Za osem až desať minút môžeme systém napájať a dodávať elektrinu približne 40 000 zákazníkom. Toto zabezpečenie budú mať aj kritické služby, ako sú nemocnice v metropolitnej oblasti.“

„Tri megagenerátory dokážu uspokojiť dopyt pre zariadenia, ako je regionálna nemocnica Bayamón, zdravotné stredisko Río Piedras a Golden Mile v Hato Rey, ako aj zabezpečiť každodennú prevádzku medzinárodného letiska Luis Muńoz Marín v Isla Verde,“ potvrdil Jose Ortiz, výkonný riaditeľ PREPA. "Aj keď sú fyzicky umiestnené v závode Palo Seco, zariadenie je prenosné, takže sa môže presunúť do izolovaných oblastí, ktoré v prípade núdze nemajú prenosovú kapacitu," pokračoval Ortiz.

„Keďže Puerto Rico transformuje svoju sieťovú architektúru, dostupnosť FT8 MOBILEPAC prináša PREPA a jej zákazníkom okamžitý pokoj,“ poznamenal prezident a generálny riaditeľ PWPS Raul Pereda. „Táto technológia je z dlhodobého hľadiska mnohostranným riešením, ktoré pomáha dosiahnuť odolnosť pri extrémnych výkyvoch počasia a umožňuje PREPA posunúť sa smerom k integrácii s novým štandardom portfólia obnoviteľných zdrojov. Jeho energetická účinnosť a rýchla reakcia na dopyt poskytujú značnú flexibilitu pri riešení problémov súvisiacich s predpoveďami o neurčitom zaťažení a poskytujú spoľahlivú energiu, keď ju Puerto Rico najviac potrebuje.“

O spoločnosti PW Power Systems

PW Power Systems LLC (PWPS) je skupina spoločností MHPS Americas so sídlom v Lake Mary, Florida. Spoločnosť PWPS výlučne využíva vyspelú technológiu leteckých motorov Pratt & Whitney® a jedinečne ju uplatňuje na komplexné riešenia energetických systémov, aby sa stala lídrom v odvetví výroby energie.

Spoločnosť PW Power Systems má nainštalovaných viac ako 2 000 priemyselných plynových turbín vo viac ako 50 krajinách po celom svete a je hrdá na to, že má vynikajúce postavenie v oblasti opráv i generálnych opráv plynových turbín. Portfólio motorov s plynovou turbínou PWPS ponúka konkurenčné, efektívne a flexibilné produkty, ktoré generujú 30 až 140 megawattov energie.

Generátor plynových turbín FT8® MOBILEPAC® je vysoko efektívny a ľahko a rýchlo prepraviteľný po zemi, po mori alebo vzduchom. Jeho jedinečný dizajn umožňuje rýchlu mobilizáciu a demobilizáciu s minimom posádky a vybavenia.

PW Power Systems sa zaväzuje poskytovať vysoko kvalitné riešenia pre distribuovaný trh s energiou, ktorá zvyšujú produktivitu a spoľahlivosť a prináša prevádzkové úspory svojim zákazníkom. Viac informácií nájdete na stránke www.pwps.com.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191205005154/en/

Zdroj: PW Power Systems

Kontakt:

Stefan Zavatone, Director of Marketing & Communications

860-368-5499

stefan.zavatone@pwps.com

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring