OTS: Prístup ´maloobchod s kompletným rozsahom´ kraľuje nákupnému festivalu...

TASR, 20. augusta 2019 10:02

OTS: Prístup "maloobchod s kompletným rozsahom" kraľuje nákupnému festivalu Suning.com 818

Nanjing, Čína, 20. augusta (TASR-OTS)(PRNewswire) - Suning.com, maloobchodná spoločnosť, ktorá má svoje miesto na rebríčku Fortune Global 500 a najväčší čínsky inteligentný maloobchod so sieťou kamenných pobočiek aj online obchodov vo vlastníctve spoločnosti Suning Holdings Group ukončil svoj každoročný nákupný festival 818. Festivalu, ktorý spája online a offline stratégie s novými konceptmi inteligentného maloobchodu, sa zúčastnilo viac ako 12 000 internetových obchodov vo vlastníctve spoločnosti, vďaka čomu sa festival 818 stal jedným z najkomplexnejších eventov v rámci hlavných festivalov elektronického obchodu.

„Od nakupovania prostredníctvom internetu, cez integráciu online a offline nákupu až po súčasné maloobchodné systémy ponúkajúce kompletný rozsah je festival 818 skvelým príkladom neustáleho úsilia spoločnosti Suning inovovať v maloobchode a viesť rozvoj v tomto odvetví," povedal Zhang Jindong, prezident holdingových spoločností Suning.

Medzi kľúčové body nákupného festivalu 818 spoločnosti Suning.com patria nasledovné:

18. augusta, celkový objem predaja domácich spotrebičov a 3C prevýšil 1 miliardu RMB v rámci jednej minúty a 28 sekúnd.

Počas festivalu 818 dosiahol počet maloobchodných cloudových obchodov Suning na rýchlo rastúcich obecných trhoch číslo 3 726 a objem predaja presiahol 1 milión kusov. 18. augusta sa objem online predaja maloobchodného cloudového obchodu zvýšil 9-násobne.

16. augusta bol v ústredí Nanjing Suning oficiálne otvorený prvý digitálny vizuálny automatizovaný obchod. Obchod bol pomenovaný „Schmatni za pochodu" a pripravil pre zákazníkov autentický spotrebný zážitok bez obsluhy, pričom priemerná ušetrená doba nákupu bola 45 sekúnd. Kúpa fľaše minerálnej vody trvá iba 1 sekundu.

Počas festivalu 818 bol oficiálne uvedený na trh prvý obchod Suning Xiaodian 3.0 (lokálny obchod so zmiešaným tovarom), v ktorom denne nakúpilo takmer 40 000 ľudí počas prvých 17 dní a celkový objem objednávok na trhu Suning prekročil číslo 800.

Počas festivalu 818 získala oficiálna maloobchodná aplikácia Suning.com prvé miesto v počte stiahnutí v kategórii nakupovania na App Store a objem návštev a zdieľania mini programu Suning.com sa zvýšil päťnásobne.

Suning.com SUPER VIP vydala karty spoločného členstva s firmami Tencent, PP  Sports a ďalšími odvetvovými partnermi na podporu maloobchodného ekosystému. 18. augusta sa celkový počet spoločných členov SUPER+ zvýšil o 1 milión.

Bezpilotné vozidlo Suning Logistics „5G Wolong" prešlo testovaním na reálnych cestách a prvú objednávku doručilo do 5 minút. Priemerná dodacia lehota spoločnosti Suning v rámci vnútroštátneho hodinového servisného okruhu je 34 minút.

Počas festivalu 818 sa objem predaja Suning Pingou (kolektívny nákup) zvýšil o 561,07 % v porovnaní s minulým rokom.

Počas festivalu 818 sa predal na platforme Suning.com prvý mobilný telefón 5G a viac ako 2 000 000 ľudí si vyskúšalo 5G na rôznych offline obchodných platformách Suning.com.

Stratégia inteligentného maloobchodu spoločnosti Suning sa zameriava na budúcnosť. Využíva pokroky v nových technológiách a spája rôzne scenáre nákupu, aby ponúkla inovatívne zážitky medzi online aj offline spotrebiteľmi a vytvorila maloobchodný ekosystém s „kompletným rozsahom" pre zákazníkov, ktorí budú môcť ľahšie nakupovať kdekoľvek a kedykoľvek.

Na pozadí maloobchodného prístupu „kompletného rozsahu" sa tohtoročný festival 818 môže pochváliť väčšou vitalitou ako kedykoľvek predtým. Vďaka kompletným scenárom, všetkým kategóriám, úplnému pokrytiu zákazníkov, odvetvovým prepojeniam a neustálym aktivitám súvisiacim so sociálnymi sieťami, obsahom a elektronickým obchodom dokázala spoločnosť Suning.com urobiť skok v inovácii v online aj offline predaji.

O spoločnosti Suning

Spoločnosť Suning vznikla v roku 1990 a je jedným z popredných obchodných podnikov v Číne s dvoma verejnými spoločnosťami v Číne a Japonsku. V roku 2018 sa spoločnosť Suning Holdings umiestnila na druhom mieste medzi 500 najvýznamnejšími neštátnymi podnikmi v Číne s ročným obratom 80,85 miliardy USD (557,9 miliardy RMB). S ambíciou „dostať sa na čelo ekosystému v rôznych odvetviach podporovaním vysokej kvality života pre všetkých" posilnila a rozšírila spoločnosť Suning svoju základnú činnosť prostredníctvom rôznorodých vertikálnych priemyselných odvetví: Suning.com, Logistika, Finančné služby, Technológia, Realitné služby, Šport, Médiá a Zábava a investície. Spoločnosť Suning.com je uvedená na rebríčku Fortune Global 500 za rok 2019. Viac informácií nájdete na: www.suningholdings.com

Kontakt:

Otázky zo strany médií:

Jill Peng: jill.peng@hkstrategies.com

alebo

Lucy Baddeley: lucy.baddeley@hkstrategies.com

Edd Ross

tel.: +44-207-973-4470

mail: edd.ross@hkstrategies.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu