OTS: Printronix predáva produktový rad Thermal/AIDC spoločnosti TSC Auto...

TASR, 11. novembra 2015 18:24

Printronix predáva produktový rad Thermal/AIDC spoločnosti TSC Auto ID Technology

Irvine, Kalifornia - (BUSINESS WIRE) 11. novembra (TASR-OTS) - Spoločnosť Printronix Inc., svetový líder v oblasti priemyselných tlačiarenských riešení, dnes oznámila, že sa dohodla so spoločnosťou TSC Auto ID Technology Co., Ltd. na predaji divízie Thermal/AIDC. (TWSE: 3611.TWO)

TSC získa všetky práva duševného vlastníctva a na značky spoločnosti Printronix Industrial Thermal vzťahujúce sa na kancelárske potreby a mobilné tlačiarne, overovanie čiarových kódov, RFID a produkty PrintCart. Spoločnosť bude po transakcii vystupovať samostatne pod názvom Printronix Auto-ID Inc.

„Naša stratégia zvýšiť rastový potenciál divízie Printronix Thermal a ponúknuť širší sortiment riešení našim firemným zákazníkom nás priviedla k rozhodnutiu predať divíziu Thermal spoločnosti TSC Auto ID. Silné postavenie spoločnosti TSC vo vývoji produktov AIDC, jej bohaté produktové portfólio, schopnosť rozšíriť komerčnú stopu spoločnosti Printronix predovšetkým v Ázii a schopnosť získať úspory z rozsahu v dodávateľskom reťazci rozhodli o tom, že sme si logicky vybrali TSC Auto ID,“ povedal generálny riaditeľ spoločnosti Printronix Werner Heid.

„Kúpa firmy Printronix Thermal/AIDC predstavuje obrovskú príležitosť pre obe spoločnosti, ich partnerov i koncových užívateľov,“ povedal prezident spoločnosti TSC Auto ID Sam Wang. „Tieto dve spoločnosti sa extrémne dopĺňajú z hľadiska produktov, obchodných kanálov a technológií. Uznávaná excelentná kvalita v oblasti priemyselných tlačiarenských segmentov spoločnosti Printronix je optimálnym doplnkom silných základov spoločnosti TSC v oblasti kancelárskych tlačiarní. Okrem toho silné postavenie spoločnosti Printronix v oboch Amerikách a v štátoch EMEA pomôže obom spoločnostiam zrýchliť tempo rastu v týchto regiónoch. Sme veľmi radi, že sa k nám pridali noví členovia tímu a že môžeme vytvoriť širší a konkurencieschopnejší sortiment produktov pre obe zákaznícke základne.“

Ponechané obchodné činnosti budú fungovať pod názvom Printronix, LLC a zamerajú sa technológie kľúčového významu, v ktorých Printronix drží svetové prvenstvo.

Heid povedal, že „predaj divízie Printronix Thermal nám umožní maximalizovať obchodné príležitosti pre ostatné printové obchodné činnosti kľúčového významu, ktoré budú naďalej ponúkať významnú hodnotu v zmysle jedinečnej spoľahlivosti, najnižších prevádzkových nákladov, spoľahlivého monitoringu a inherentných zelených benefitov. Okrem toho nám umožní spolupracovať s našimi firemnými zákazníkmi a posilniť naše duševné vlastníctvo na rozšírenie ponuky našich produktov a služieb na susedných printových trhoch a investovať do novovznikajúcich príležitostí v tlačiarenskom priemysle“. Transakcia sa má uskutočniť do januára 2016.

O spoločnosti Printronix Inc.

Printronix je svetový líder v oblasti priemyselných printových riešení. Ponúka najdôveryhodnejší výber vysokospoľahlivých tlačiarní, tovaru, služieb a zariadení pre ekologickú, vysokospoľahlivú a nízkonákladovú tlač. Spoločnosť ponúka dve z najdôveryhodnejších značiek v oblasti priemyselnej tlače - Printronix a TallyGenicom, ktoré sú známe po celom svete v oblasti výroby, distribúcie, maloobchodu, bankovníctva, zdravotníctva, verejnej správy a iných činností. Kombinované portfóliá zahŕňajú vysokokvalitné tlačiarne typu line matrix, thermal a RFID. Spoločnosť Printronix bola založená v roku 1974 a sídli v kalifornskom meste Irvine. Viac informácií nájdete na stránkach Printronix.com, Twitter, LinkedIn alebo Facebook.

Pôvodnú verziu článku si môžete prečítať na businesswire.com: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=51219239&lang=en

Kontakty Printronix Inc. David Espinosa Senior Director Corporate Marketing +1 714-368-2559 despinosa@printronix.com

Zdroj: Printronix Inc.

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt zll

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring