OTS: Priekopnícke špičkové technológie: ...

TASR, 15. apríla 2024 9:44

OTS: Priekopnícke špičkové technológie: Debut popredného vývojára medicínskeho zobrazovania VITAL HealthCare na veľtrhu CMEF

Šanghaj 15. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť VITAL HealthCare, jedna z 5 hlavných obchodných divízií skupiny VITAL, zaznamenala 11. apríla 2024 úžasný debut na 89. medzinárodnom veľtrhu zdravotníckych pomôcok (CMEF) v čínskom Šanghaji. Na základe kľúčových kompetencií skupiny v oblasti výskumu a vývoja, bohatých zdrojov špičkových surovín, zariadení, modulov a systémových zdrojov výskumu a vývoja, sa spoločnosť VITAL HealthCare dostala na inauguračnej prehliadke do centra pozornosti svojím perspektívnym plánom vývoja produktov.

Na veľtrhu uviedla spoločnosť VITAL HealthCare portfólio pokročilých zobrazovacích riešení. V popredí ponuky stál aktuálne vyvíjaný systém CT na počítanie fotónov (Photon Counting CT – PCCT) – VITA PCCT, zobrazovacia technika CT novej generácie, ktorá je pripravená nanovo zadefinovať budúcnosť zobrazovacej diagnostiky. Predstavené boli aj pripravované produkty ultravysokofrekvenčnej MRI VITA 7.0T a VITA PET/CT, ako aj komerčne dostupná supravodivá MRI ASTA 1.5T. Tieto produkty, z ktorých každý má svoje jedinečné výhody, sú piliermi podpory pre včasnú detekciu a presnú diagnostiku zdravotných problémov. Zároveň preukazujú odhodlanie spoločnosti VITAL HealthCare prinášať pokroky v oblasti špičkového medicínskeho zobrazovania a budovať matice špičkových medicínskych zobrazovacích produktov v celom odvetví.

Technológia PCCT, ktorá prináša revolúciu do konvenčnej technológie CT, využíva tomografiu založenú na počítaní fotónov pomocou detektorov CZT (telurid kadmia a zinku, CdZnTe) na počítanie fotónov a energetickú analýzu, čo umožňuje presné meranie a zaznamenávanie každého prechádzajúceho fotónu röntgenového žiarenia s cieľom odhaliť jedinečné detaily vnútorných štruktúr. Inovácia priameho zobrazovania PCCT presahuje obmedzenia konvenčného zobrazovania CT ako je presluch, elektronický šum a miešanie energie, čo výrazne zvyšuje rozlíšenie obrazu, ktoré je zásadné pre určenie drobných abnormalít. Okrem toho zvýšená citlivosť PCCT a presnosť počítania fotónov poskytujú lepšie zobrazovanie s menším vystavením žiareniu, čím sa minimalizujú riziká ožiarenia pre pacientov. PCCT tiež vyniká v skutočnom multispektrálnom zobrazovaní vďaka svojej schopnosti rozlišovať látky a tkanivá rôznymi energetickými podpismi fotónov. V ére zmien a inovácií čelí špičkové medicínske zobrazovanie v rovnakej miere príležitostiam aj výzvam. Zvýšením investícií do výskumu a vývoja a zdokonalením technologického náskoku sa spoločnosť VITAL HealthCare chystá rozšíriť svoj dosah na trh a zároveň prostredníctvom synergických partnerstiev podporiť kolektívny rast v globálnom odvetví medicínskeho zobrazovania.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2384764/VITA_PCCT.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring