OTS: Pridajte trochu farby na svoju garážovú bránu!

TASR, 30. októbra 2012 12:50

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby (OTS) a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

x x x

Mníchov 30. októbra (TASR/OTS/PRNewswire) - Jedinečné plagáty na garážové brány od style-your-garage.com menia sny majiteľov domov na skutočnosť.

Krížový odkaz: Obrázok je k dispozícii prostredníctvom európskej pressfoto agentúry EPA a môžete si ho bezplatne stiahnuť na: http://www.presseportal.de/pm/106313/?keygroup=bild

Majitelia domov sa často dostávajú do mnohých problémov pri dekorovaní vonkajšej fasády svojich domov, pričom garážová brána, naopak, často vyzerá nudne a nepekne. Ak by ste to chceli zmeniť, mali by ste sa pozrieť na internetovú stránku style-your-garage.com.

Billboardy sú potlačené obrázkami, na ktorých je presne to, čo by každý chcel mať vo svojej garáži – či už je to skutočná vojnová stíhačka, nádherný čln, plnokrvník alebo vidiecka vínna pivnica.

Aktuálne vianočné vydanie zaručuje eliminovanie zimnej depresie pomocou radostných motívov. Prečo si neozdobiť svoju garáž motívmi snehuliaka, Deda Mráza, ozdobeného vianočného stromčeka alebo útulnej horskej chaty?

Plagáty sú odolné voči svetlu, plne odolné voči vplyvom počasia a sú vyrobené z vysoko kvalitného a stabilného materiálu. Sú dodávané s kompletným inštalačným súborom a sú vhodné na vonkajšie brány, do strany sklápacie brány a delené dvere.

Povrch nie je samolepiaci. Namiesto toho sa prilepí na garážovú bránu pomocou pásky Velcro a kedykoľvek je možné plagát odlepiť. Online shop ponúka viac než 350 fascinujúcich motívov. Jednotlivé motívy a špeciálne veľkosti sú dostupné na základe žiadosti.

Jedinečný motív na garážovú bránu je dostupný od 99 eur – vrátane úžasného vzhľadu.

Ale tieto plagáty nie sú určené len na garážové brány; interiérovým dverám a stenám môžu pridať viac farby. Viac motívov, ktoré oživia nudné interiéry, je možné nájsť na stránke http://www.style-your-door.com a http://www.style-your-wall.com.

Text a fotografie v tlačovej kvalite je možné stiahnuť v našom centre médií na adrese:

http://www.style-your-garage.com/eu/Press-centre/

Mediálny kontakt:

style-your-garage.com

Verena Lenninghausen

Neumarkter Str. 28

81673 Munich

Germany

Phone: +49(0)89-41-36-91-11

media@style-your-garage.com

Source: style-your-garage.com

TASR/OTS dem

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring