OTS: Predaj stúpa o 325%: spoločnosť Hisense verí, že laserová televízia je...

TASR, 2. marca 2021 17:10

Predaj stúpa o 325 %: spoločnosť Hisense verí, že laserová televízia je budúcim trendom

Čching-Tao 2. marca (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Covid-19 urýchľuje prijatie technológií a v čase strávenom pred obrazovkou za deň sa objavuje pozoruhodný nárast. Podľa spoločnosti Omdia sa globálny predaj na televíznom trhu v roku 2020 v priebehu roka mierne zvýšil. Významná časť rastu pochádza z veľkoplošných televízorov. Od uvedenia prvej laserovej televízie na svete v roku 2014 sa spoločnosť Hisense (SSE: 600060) usilovala o vedúcu pozíciu v inovácii technológie laserových displejov. V roku 2020 sa predaj laserovej televízie Hisense v zámorí zvýšil o 325 % (zdroj údajov: Internal Report of Hisense). Na tento potenciálny trh sa pridali aj globálni televízni hráči, ako sú Samsung a LG.

Televízor s veľkou obrazovkou je trendom budúcnosti. Hisense, značka zameraná na technológie, je presvedčená, že laserová televízia je dokonalým zobrazovacím riešením.

Čo je to laserový televízor?

Laserová televízia dokáže zobrazovať mimoriadne veľké obrázky s lepšou kvalitou obrazu pomocou technológie laserového displeja vrátane laserovej projekcie - technológie kombinujúcej zdroj laserového svetla a projekciu full-frame.

Výhody

Priateľská k očiam: Obraz na obrazovke je reflexný namiesto toho, aby bol zobrazovaný priamo smerom do očí. Takže diváci sú mimo oblasti silného modrého svetla a sú vystavení nulovej hodnote modrého svetla, čo bráni namáhaniu očí.

Pohlcujúci zážitok: Ľudské oči vidia odhadom 1 milión farieb. Najnovší laserový displej TriChroma dokáže reprodukovať 90% farieb viditeľných ľudským okom, zatiaľ čo LED TV môžu dosiahnuť iba 60 % tohto rozsahu. Laserová televízia je jediný zobrazovací produkt, ktorý spĺňa štandard BT2020, najvyšší štandard pre budúcu farebnosť televízora.

Zmysel pre prítomnosť: Laserová televízia umožňuje sledovať veľkú obrazovku z menšej vzdialenosti (pre 100-palcovú laserovú televíziu iba 4 metre) a vytvára tak realistický zážitok zo sledovania. Spotrebiteľ uviedol recenziu v znení "dokonca aj správy ma ponoria do situácie tak, akoby som bol na danom mieste."

Úspora energie a nákladov: Laserová televízia ponúka nižšiu spotrebu energie a vyšší výkon ako LED TV rovnakej veľkosti (napr. cena 100-palcového laserového televízora tvorí 1/4 až 1/2 ceny 100-palcového LED televízora), čo vedie k dominancii laserovej televízie na trhu s veľkoplošnými televízormi. Navyše s kratším a stabilnejším priemyselným reťazcom sa náklady na výrobu znížia s rastúcim objemom výroby, čo povedie ku konkurencieschopnejším cenám.

Reprezentatívne výrobky

Hisense 100L9 

Prvý laserový televízor RGB na svete. Zvuk Harman Kardon pozostávajúci z Dolby Atmos zmení vašu obývaciu izbu na súkromné domáce kino.

Tento produkt bude uvedený na severoamerický a európsky trh v auguste tohto roku.

Hisense 88L5V

Vďaka viac ako 100 000 audio jednotkám zabudovaným do samotnej obrazovky a zvuku vychádzajúceho priamo z obrazovky realizuje laserová televízia Hisense 88L5V Sonic Laser integráciu zvuku a obrazu.

Tento produkt bol uvedený na trh vo Veľkej Británii, Nemecku, Francúzsku, Taliansku, Španielsku, Rusku, Južnej Afrike, Spojených arabských emirátoch a vo východnej Európe vo februári a je pripravený na predaj.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1446520/image_1.jpg  

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1446521/image_2.jpg  

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1446522/image_3.jpg  

Kontakt: Lori Luo (Ogilvy PR Team), +86-20-81136268, lori.luo@ogilvy.com; HisenseGlobal@ogilvy.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring