OTS: Populárna mobilná aplikácia PlantSnap je dostupná v AppGallery

TASR, 26. novembra 2020 16:23

Aplikácia na rozpoznávanie rastlín je teraz dostupná v oficiálnom obchode s aplikáciami Huawei

SHENZHEN 26. novembra (TASR/OTS/PRNewswire) - PlantSnap, mobilná aplikácia, ktorá umožňuje okamžite identifikovať rastliny len niekoľkými kliknutiami a prepojiť používateľov s globálnou komunitou nadšencov rastlín a prírody, bola uvedená do AppGallery.

"Tím PlantSnap je nadšený z uzatvorenia partnerstva so spoločnosťou Huawei a pripojenia sa k AppGallery. Ľudia v Číne sa zaujímajú o životné prostredie a prijímajú zásadné opatrenia na jeho ochranu. PlantSnap im teraz bude môcť pomáhať v tomto úsilí," vyhlásil Eric Ralls, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti PlantSnap, Inc. "Bez pomoci spoločnosti Huawei by sme na tento trh dozaista nemali prístup."

Výhody aplikácie PlantSnap pre používateľov

PlantSnap umožňuje užívateľom z celého sveta komunikovať s on-line sociálnou komunitou milovníkov prírody a rastlín. Používatelia zo všetkých kútov sveta môžu:

·Spojiť sa kedykoľvek počas roka a zverejňovať fotografie na účely diskusie o pestovaní a ochrane prírody

·Dozvedieť sa viac o možnostiach ochrany planéty

·V sekcii "Explore" ("Objaviť") môžu na mape prezerať fotografie z celého sveta, ktoré sú denne aktualizované

Aplikácia bola doteraz stiahnutá viac ako 42 miliónkrát a jej databáza má viac ako 700 000 rastlín. V súčasnosti je aplikácia PlantSnap k dispozícii v 37 jazykoch a každý deň je používaná v zhruba 200 krajinách sveta. Vďaka partnerstvu s Huawei AppGallery je tím PlantSnap nadšený, že môže lepšie slúžiť svojej rastúcej komunite nadšencov rastlín a prírody z celého sveta.

Technologická podpora od spoločnosti Huawei

"Spoločnosť Huawei nám poskytla všetky zdroje, od telefónov pre testovanie až po rozpočet pre partnerský marketing a vývoj," uviedol Ralls. "Možnosti a služby poskytované HMS boli ľahko integrovateľné do našej existujúcej infraštruktúry, vďaka čomu bol celý proces migrácie bezproblémový."

Do aplikácie bolo integrovaných mnoho sád Huawei, vrátane sád Account Kit, In-App Purchases Kit, Analytics Kit, Remote Configuration, Auth Service, Push Kit, Location Kit a ďalších. Spoločnosť Huawei tiež hrala kľúčovú úlohu v pomoci spoločnosti PlantSnap pri získavaní licencií, ktoré je potrebné zverejniť a predať v Číne, kde je v súčasnosti viac ako 850 miliónov potenciálnych užívateľov.

AppGallery - Jeden z troch najlepších globálnych trhov s aplikáciami

AppGallery, ktorá bola spustená vo viac ako 170 krajinách a regiónoch, sa zaviazala vyhovieť rôznym, ale cieleným potrebám svojich 500 miliónov aktívnych užívateľov. Tento obchod s aplikáciami aktívne vyhľadáva partnerstvá s perspektívnymi globálnymi a miestnymi vývojármi, ktorých následne vyzýva k spolupráci. To umožňuje AppGallery zostať otvorenou a inovatívnou platformou pre distribúciu aplikácií, ktorá je prístupná všetkým.

AppGallery reflektuje dôležitosť a prínos svojich vývojárov a plne sa venuje ich úspechu. AppGallery poskytuje vývojárom na celom svete prevádzkovú podporu z celého spektra a niekoľko iniciatív zameraných na vývojárov, čo vývojárom umožňuje ďalšie inovácie vo vývoji aplikácií.

Viac informácií nájdete na webových stránkach Huawei Developer na adrese   https://developer.huawei.com/consumer/en/  alebo Huawei Developer Forum na https://forums.developer.huawei.com/forumPortal/en/home

Foto -  https://mma.prnewswire.com/media/1342262/image.jpg

CONTACT: huaweiappgallery@huawei.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring