OTS: Pokroková sieť Core, príprava na obchodné inovácie

TASR, 20. októbra 2021 18:54

DUBAJ 20. októbra (TASR-OTS)-/PRNewswire/ - Prednedávnom sa úspešne konal samit 5G Core 2021. Richard Liu, prezident produktovej línie Huawei Cloud Core Network predniesol na samite hlavný prejav s názvom „Pokroková sieť Core, príprava na obchodné inovácie". Vo svojom prejave pán Liu rozviedol myšlienku spoločnosti Huawei o základnej sieťovej architektúre 5.5G a upozornil, že základná sieť 5.5G predstavuje telekomunikačnú koncepciu cloud native, úplnú konvergenciu, inteligentné autonómne riadenie a ultra distribúciu, ktoré by mohli globálnym operátorom priniesť väčšiu obchodnú hodnotu.

Telekomunikačná koncepcia Cloud Native: predefinujte Cloud Native so sieťovými telekomunikačnými funkciami

S cieľom skombinovať telekomunikačné funkcie s vlastnými možnosťami cloud native a predefinovať cloud native pre telekomunikačné scenáre, zahŕňa riešenie v oblasti spoľahlivosti Rock-Solid Reliability od spoločnosti Huawei rôzne špičkové technológie vrátane bezstavového dizajnu, redundancie N-way a distribuovanej externej databázy na pomoc operátorom pri budovaní vysoko-spoľahlivých základných sietí.

Úplná konvergencia: zjednodušenie sieťového vývoja a zlepšenie lojality používateľov voči hlasovým službám

Vzhľadom na to, že siete 2G, 3G, 4G a 5G budú ešte dlhú dobu existovať spoločne, riešenia Single Packet Core (SPC) a Single Voice Core (SVC) od spoločnosti Huawei môžu pomôcť konvergovať všetko z 2G na 5G, významne zjednodušiť architektúru siete, znížiť operatívne náklady (OPEX) a kapitálové náklady (CAPEX) a zlepšiť lojalitu používateľov vďaka novým telefonickým službám 5G.

Inteligentné autonómne riadenie: prechod z asistovaného na strojové učenie na základe rozhodovania

Na zrýchlenie inteligentnej transformácie siete O&M navrhla spoločnosť Huawei riešenie na inteligentné autonómne riadenie iMaster MAE-CN, ktoré sa spolieha na telekomunikačnú koncepciu cloud native a do základnej siete vnáša inteligenciu. Riešenie môže pomôcť pozdvihnúť úroveň automatizácie siete na L4 a uľahčiť plánovanie, budovanie, údržbu a optimalizáciu inteligentnej siete.

Ultra distribúcia: rozšírenie hraníc siete a vybudovanie digitálnej infraštruktúry na podporu úspechu B2B

Keďže spoločnosť Huawei podnikla rozsiahle praktické cvičenia spolu so svojimi partnermi z odvetvia na podporu aplikácií B2B, uviedla sériu riešení MEC, ako napríklad lokálne a zdielané MEC, ktoré možno centralizovane riadiť a udržiavať bez ďalších pracovníkov O&M na okraji. Využívaním zdrojov O&M od operátorov môžu podniky rýchlo rozvinúť okrajové siete a efektívne ich riadiť.

S funkciami ultra distribúcie, inteligencie a konvergencie bude základná sieť lepšie slúžiť jednotlivým odvetviam. V budúcnosti bude spoločnosť Huawei pokračovať v spolupráci s partnermi z odvetvia na rozvoji architektúry a technológií základnej siete 5.5G, bude podporovať služby B2C a B2B a usilovať sa o lepší obchodný úspech.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1664068/Richard_Liu_delivered_a_keynote_speech_5G_Core_Summit_2021.jpg

KONTAKT: Yuxin Liu, liuyuxin15@huawei.com; Dongcai Zhu, zhudongcai@huawei.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu