OTS: Podľa slov generálneho riaditeľa spoločnosti OKEx v Davose dokáže...

TASR, 22. januára 2020 16:02

Podľa slov generálneho riaditeľa spoločnosti OKEx v Davose dokáže blockchain dosiahnuť trvalo udržateľný rozvoj 

Počet osôb nevyužívajúcich žiadne bankové služby je podľa spoločnosti OKEx globálnou výzvou, ktorej blockchain dokáže čeliť. 

Davos, Švajčiarsko 22. januára (TASR-OTS) /PRNewswire/ - V dobe, kedy sa koná 50. výročné zasadnutie Svetového ekonomického fóra (WEF), spoločnosť OKEx, najväčšia burza spotov, kryptomeny a derivátov na svete podľa objemu obchodovania, analyzuje v Davose možnosti formovania nového finančného systému založeného na blockchainoch. Lennix Lai, riaditeľ finančných trhov spoločnosti OKEx, sa zúčastnil hneď dvoch významných podujatí v Davose Ruský dom 2020 a EmTech Investment Meeting 2020, kde mal možnosť podeliť sa o svoj pohľad.

Vo svete máme stále viac rozvinutých krajín, ale napriek tomu existujú viac ako dve miliardy ľudí, ktorí sú vylúčení z tradičných finančných služieb z dôvodu vysokých prevádzkových nákladov pri zakladaní pobočiek v nedostatočne rozvinutých oblastiach. "Unbankedness" (osoby, ktoré nevyužívajú bankové služby) je na jednej strane jednou z najväčších prekážok dosiahnutia blahobytu a na strane druhej skvelá príležitosť pre blockchain a finančné technológie, ktoré by túto situáciu mohli zmeniť.

"Unbankedness je globálna výzva. Chudobnejší ľudia, ktorí si nemôžu dovoliť alebo splácať banke s dostatočnými ekonomickými výhodami, nedosahujú slušnú životnú úroveň," povedal Lennix Lai počas podujatia Ruský dom 2020. "Zdá sa, že blockchain a kryptomeny ponúkajú riešenie problému poskytnutím digitálneho decentralizovaného finančného systému, ktorý ponúka vzájomne prospešnú spoluprácu s tradičnými trhmi pri značnom znížení prevádzkových nákladov a môže slúžiť v oblastiach, ktoré tradičné bankovníctvo nemôže pokryť."

"Ako popredná burza kryptomeny s víziou finančného začlenenia sme odhodlaní vytvoriť robustné a dôveryhodné prostredie, ktoré bude vyhovovať používateľom kryptomeny," uviedol Lennix Lai na stretnutí EmTech Investment Meeting 2020. "Vidíme podporu od globálnych regulačných orgánov, robíme preto maximum pre preukázanie súčinnosti s nimi a dodržiavame osvedčené postupy v tomto odvetví. Vidíme tiež, že volatilita bitcoinu sa znižuje, vďaka čomu sa stáva výhodným alternatívnym aktívom pre bežné financovanie. A nedávny nárast DeFi naznačuje, že ľudia začínajú využívať voľný, otvorený finančný systém bez povolení. S nedávno zavedenými možnosťami spojenými so spotovými trhmi a futures, môžu používatelia kryptomeny teraz vykryť kolísanie kurzov. V roku 2020 budeme pokračovať v úsilí o rozvoj stabilnej mince, peňaženky OKEx a derivátov. Spoločnosť OKEx je presvedčená, že blockchain môže dosiahnuť inkluzívny trvalo udržateľný rozvoj aj finančnú inklúziu všetkých, vrátane tých, ktorí bankové služby nevyužívajú."

Spoločnosť OKEx, zameraná na podporu decentralizovaného financovania a technológie blockchain, ponúka komplexnú sadu produktov na obchodovanie s kryptomenou a obchodníkom zabezpečuje veľkú flexibilitu pri využívaní ich vlastných stratégií. Možnosti BTCUSD sú najnovšou ponukou derivátov.

O platforme OKEx 

OKEx je popredná svetová burza digitálnych aktív so sídlom na Malte, ktorá obchodníkom s blockchainovou technológiou na celom svete ponúka služby obchodovania s digitálnymi aktívami vrátane obchodovania s tokenmi, futures, perpetuálnymi swapmi a sledovania indexov. V súčasnosti táto ponúka burza viac ako 400 obchodných párov tokenov a futures, ktoré používateľom umožňujú optimalizovať stratégie.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1080401/EmTech_Investment_Meeting.jpg  

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/973767/OKEx.jpg  

Kontakt: Vivien Choi, media@okex.com, +85237582732

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring