OTS: Optimum ICD Holdings LLC expanduje na poľnohospodársky trh Georgie...

TASR, 12. decembra 2019 13:52

OTS: Optimum ICD Holdings LLC expanduje na poľnohospodársky trh Georgie s cieľom stať sa jednou z najväčších prevádzok v juhovýchodnej časti USA

Miami a Vidalia, Georgia, 12. decembra (TASR-OTS)(PRNewswire) Optimum Agriculture (Optimum), popredná svetová poľnohospodárska spoločnosť zameraná na akvizíciu a správu pôdy, dnes oznámila, že firma Optimum ICD Holdings LLC získala dva hektáre poľnohospodárskej pôdy, spracovateľských zariadení a ochrannú známku Generation Farms spolu s ostatnými aktívami v župách Tattnall and Toombs, v Georgii od Generation Farms, LLC a pridružených spoločností (Generation Farms). Podmienky transakcie neboli zverejnené. Odteraz budú všetky produkty a prevádzky niesť názov Generation Farms.

Generation Farms pestuje, balí a dopravuje cibuľu, dyňu červenú a iné plodiny prostredníctvom svojich prevádzok v oblasti Vidalia, v Georgii. Optimum plánuje pokračovať v týchto činnostiach, vrátane dodávok pre mnoho predchádzajúcich zákazníkov spoločnosti Generation Farms.

„Vítame talentovaný tím spoločnosti Generation Farms v rodine Optimum. Táto akvizícia je súčasťou dlhodobého plánu na maximalizáciu prevádzkovej efektívnosti diverzifikáciou rizík počasia a úrody v jednotlivých štátoch," povedal Gaston Marquevich, generálny riaditeľ spoločnosti Optimum Agriculture. „Naším krátkodobým cieľom je zvýšiť mieru využívania zariadení zvýšením výroby a dodávať maloobchodníkom tovar nepretržite po celý rok."

Prostredníctvom tejto transakcie bude spoločnosť Optimum ICD Holdings LLC vertikálne integrovať svoje podniky zabezpečujúce pestovanie, balenie a prepravu čerstvých produktov niektorým z najväčších maloobchodníkov v USA. Po akvizícii spoločnosti Generation Farms sa spoločnosť Optimum ICD Holdings LLC bude snažiť rozšíriť výrobnú linku so zameraním na výrobky, ako sú cibuľa, dyňa, sladké zemiaky, zelená fazuľa, kapusta a kukurica.

Spoločnosť Generation Farms bola pôvodne vlastníctvom rodiny Stanley, ktorej tri generácie si postupne odovzdávali skúsenosti s poľnohospodárstvom a rodinné hodnoty už do roku 1964. Toto dedičstvo je spojené s dlhoročnými výsledkami spoločnosti Optimum v poľnohospodárstve, ktorých úspech možno pripísať replikácii rodinného poľnohospodárskeho modelu populárneho v Latinskej Amerike po celé desaťročia.

Transakcia Generation Farms predstavuje tretiu akvizíciu spoločnosti Optimum ICD Holdings LLC v USA po akvizícii farmy El Maximo Ranch a Island Pond. Ďalšie informácie o Generation Farms nájdete na stránke: www.generationfarms.com

Kontakt:

Soledad Cedro

scedro@somapr.com  

www.somapr.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1043663/Optimum_Agriculture_Logo.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1043674/GenerationFarms_Logo.jpg

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu