OTS: OKEx spustí obchodovanie s opciami. Prvá burza s krypto menou...

TASR, 9. decembra 2019 14:14

OTS: OKEx spustí obchodovanie s opciami. Prvá burza s krypto menou, ktorá ponúkne C2C, spotové, futures, trvalé výmeny a obchodovanie s opciami pod jednou strechou.

Valletta, Malta, 9. decembra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - OKEx, najväčšia svetová spotová a termínová burza digitálnych aktív podľa objemu obchodovania, oznámila začatie obchodovania s opciami. Opcie OKEx, ktoré boli vyvinuté od základov, predstavujú úplnú inováciu obchodnej architektúry platformy a sú podporované rýchlejšou, stabilnejšou a robustnejšou infraštruktúrou. Obchodovanie s opciami bude k dispozícii na serveri OKEx od 27. decembra 2019 a simulácia sa začne 12. decembra 2019.

S týmto prírastkom je OKEx prvou burzou s krypto menou, ktorá ponúka obchodovanie s C2C, spotové, futures, trvalé výmeny a obchodovanie s opciami pod jednou strechou. Používatelia si môžu vybrať zo širokej škály produktov, aby čo najlepšie vyhovovali ich obchodným a zaisťovacím stratégiám.

Obchodovanie s opciami je druh obchodovania s derivátmi, ktorý dáva kupujúcemu možnosť kúpiť alebo predať podkladové aktívum po zaplatení prémie. Opcie budú určené na nákup aj zápis, čo zvyšuje flexibilitu obchodu a transparentnosť trhu s obchodnými cenami, ktoré úzko odrážajú trendy na trhu. Verzia od spoločnosti OKEx predstavuje významné zlepšenie na iných platformách, ktoré podporujú iba možnosti nákupu.

Možnosti OKEx tiež zahŕňajú dôkladný systém proti manipulácii. OKEx, navrhnutý na zabránenie manipulácie s cenami, spriemeruje okamžité údaje z viacerých platforiem, aby získal spravodlivú cenu pri vyrovnaní. Cenu opcií určuje OKEx v reálnom čase pomocou cenového modelu Black-scholes. Keďže jediná transakcia alebo kotácia nemôže ovplyvniť trh s opciami - reaguje iba na odhadovanú volatilitu opcií. „Sme nadšení z uvedenia produktu na trh, vzhľadom na zvyšujúci sa dopyt po produktoch krypto derivátov vo všetkých našich klientskych segmentoch, najmä medzi inštitucionálnymi klientmi, ktorí prejavili najrýchlejšie rastúci dopyt v obchodovaní s derivátmi. Naším cieľom je poskytovať všetkým našim klientom najširšiu škálu nástrojov na obchodovanie a riadenie rizík, od inštitucionálnych klientov po účastníkov retailového trhu,“ uviedol Jay Hao, generálny riaditeľ OKEx. „Opcie sú jedinečným nástrojom, ktorý umožňuje obchodníkom spravovať, oceňovať a zaisťovať volatilitu krypto aktív kombináciou opčných zmlúv. Obchodníkovi to tiež dáva možnosť využívať viac ako len smerovanie trhu. S rozvojom trhu s krypto menou sa zameriavame na vybudovanie kompletného súboru derivátových produktov, ktorý prináša riešenia na optimalizáciu obchodných stratégií používateľov. Možnosti OKEx sú hlavným krokom k dosiahnutiu tohto cieľa.“

Zdroj: OKEx

Kontakt:

Vivien Choi

media@okex.com

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring