OTS: OKB, natívny token spoločnosti OKEx a USDK, stablecoin spoločnosti...

TASR, 17. júna 2019 15:03

OTS: OKB, natívny token spoločnosti OKEx a USDK, stablecoin spoločnosti OKLink, budú kótované na burze Bitfinex

Valletta, Malta, 17. júna (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - OKEx, popredná svetová burza s kryptomenami, oznámila kótovanie svojho natívneho tokenu - OKB na inej poprednej burze s kryptomenami - Bitfinex. Bitfinex bude taktiež kótovať USDK, čo je stablecoin uvedený na trh spoločne so spoločnosťou OKLink zaoberajúcou sa blockchainovou technológiou a registrovanou trustovou spoločnosťou Prime Trust so sídlom v Nevade, v USA (https://preview.mailerlite.com/c4y4d9). Obchodovanie s 9 novými pármi bude oficiálne spustené na Bitfinex-e 13. júna, 2019, od 10,00 h (koordinovaného svetového času), ide o páry USDK/USD, BTC/USDK, ETH/USDK, USDT/USDK, EOS/USDK, OKB/USD, OKB/BTC, OKB/ETH a OKB/USDT. Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Pozri celý obsah tu: https://www.businesswire.com/news/home/20190612005718/en/

OKB, natívny token spoločnosti OKEx a USDK, stablecoin spoločnosti OKLink, budú kótované na burze Bitfinex

OKB podporujúc ekosystém spoločnosti OKEx umožňuje užívateľom spoločnosti OKEx vykonať viaceré úkony, ako je napríklad nastavenie partnerskej burzy OKEx-u, poplatkov na obchodovanie a predplatenie nových tokenov na platforme pre obchodovanie s tokenmi - OK Jumpstart. Na základe toho OKB podľa údajov dostupných na CoinMarketCap získava s každým ďalším mesiacom väčší podiel na trhu.

OKB, natívny token spoločnosti OKEx, v súčasnosti funguje prostredníctvom siete Ethereum (ERC20). Neskôr tohto roku bude token presunutý na OKChain - ide o blockchain vyvinutý spoločnosťou OKEx. A teraz je to vo finálnom testovacom štádiu.

“Našim cieľom je vybudovať novú ekonomiku založenú na princípe blockchainovej technológie. Aby sme dosiahli disintermediačnú a finančnú inklúziu, nepracujeme ako izolovaný ostrov. Veríme, že kľúčom k podpore rastu trhu je tímová spolupráca, čo je dôvodom, prečo sme spojili sily s ďalšími poprednými hráčmi v obore a zapálili tak iskru,” povedal Andy Cheung, vedúci prevádzky spoločnosti OKEx. “Kótovanie OKB na Bitfinex-e je len začiatok, predstavuje uznanie nášho natívneho tokenu a našej platformy našimi konkurentmi a budeme pokračovať pri objavovaní ďalších možností spolupráce s ďalšími hráčmi nášho oboru v akejkoľvek forme. Nikdy neprestaneme pracovať na rozvoji spravodlivého a transparentného obchodovania na trhu a nikdy neprestaneme byť otvorení spolupráci s partnermi podobného zmýšľania.”

Prosím sledujte najnovšie aktuality na Twitteri spoločnosti OKEx .

O burze OKEx

OKEx je svetovou poprednou burzou pre digitálne aktíva so sídlom na Malte, ktorá ponúka globálnym obchodníkom s blockchainovou technológiou komplexné služby obchodovania s digitálnymi aktívami vrátane obchodovania s tokenmi zabezpečenými štandardnými menami, obchodovania so spotmi a derivátmi. Aktuálne burza ponúka cez 400 párov obchodovateľných tokenov a futures, ktoré umožňujú používateľom optimalizovať ich stratégie.

Pozri zdroj na: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190612005718/en/

Zdroj: OKEx

OKB, natívny token spoločnosti OKEx a USDK, stablecoin spoločnosti OKLink, budú kótované na burze Bitfinex

Kontakt:

Jennifer Chow

Jennifer.chow@okex.com

Vivien Choi

Vivien.choi@okex.com

UPOZORNENIE:

Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring