OTS: NTT Com uvádza na trh vynovenú sadu SkyWay pre všestrannejší ...

TASR, 1. februára 2023 9:25

OTS: NTT Com uvádza na trh vynovenú sadu SkyWay pre všestrannejší vývoj online komunikačných služieb

TOKYO, 1.februára (TASR/OTS) – (BUSINESS WIRE) – Spoločnosť NTT Communications Corporation (NTT Com), ktorá v rámci skupiny NTT pôsobí v oblasti riešení IKT a medzinárodnej komunikácie, dnes oznámila okamžité uvedenie vynovenej sady na vývoj softvéru (SDK) SkyWay. Nová sada SkyWay SDK uľahčuje implementáciu hlasovej, video a dátovej komunikácie v reálnom čase pre aplikácie a webové stránky.

Záujemcovia o plánovanie alebo vývoj online komunikačných služieb sa môžu prihlásiť na bezplatný webinár osobne (50 osôb) alebo online (100 osôb). Bude sa konať v sídle spoločnosti NTT Communications v Tokiu 23. februára od 15:00 (JST) a účastníci sa dozvedia viac o vynovenej sade SkyWay SDK.

Sada SkyWay sa jednoducho používa, je doplnená rozsiahlou dokumentáciou a nevyžaduje si špeciálne technické zručnosti ani znalosti v oblasti hlasovej/video komunikácie či konštrukcie serverov. Možno ju použiť na širokú škálu aplikácií, ako sú napríklad online lekcie, internet vecí a roboty. Sada SkyWay bola doteraz využitá pri vývoji viac ako 20 000 služieb.

SkyWay je vhodná pre rôzne formáty hovorov vrátane hlasových a videohovorov, individuálnych aj skupinových hovorov a video komunikácie so zdieľaním obrazoviek. Zároveň ide o multiplatformovú SDK na vývoj komunikačných služieb vhodných pre konkrétne odvetvia a obchodné kategórie. Sada SkyWay zaisťuje vysoko kvalitnú komunikáciu v reálnom čase, čo dokazuje miera prevádzkyschopnosti služby 99,96 % vo fiškálnom roku 2021. Produkt dosahuje kvalitné diaľkové hovory aj tým, že vytvára servery na prenos komunikácie do/z Ázie, Severnej Ameriky a Európy.1 SkyWay sa navyše môže bezplatne používať na overovanie a vývoj služieb až kým sa služba reálne nespustí pre používateľov. Okrem toho sú poplatky prispôsobené rozsahu služieb a fakturácia sa vykonáva na základe reálneho využívania.

V dôsledku pandémie COVID-19 sa online komunikácia rýchlo diverzifikovala a v súčasnosti sa bežne konajú udalosti, na ktorých sa zúčastňujú desiatky ľudí, ako aj komunikačné roboty. Ako odpoveď na to sa spoločnosť NTT Com rozhodla zmodernizovať architektúru SkyWay a vydať ju ako novú službu s rozšírenými funkciami pre väčšiu všestrannosť vrátane:

• viac volajúcich súčasne (rozšírenie z max. 20 na 100)

• zníženia zaťaženia terminálu podľa prostredia koncového používateľa (simulcasting2 a API na flexibilného prenosu/príjmu médií, napríklad len špecifického videa/audia)

• autentifikácie a autorizácie na kontrolu prenosu videa/audia pre každého koncového používateľa Uvádzame dva príklady rozšírených funkcií SkyWay.

1. Virtuálna kancelária

Pomocou sady SkyWay sa dá vytvoriť systém na prezentáciu v celej kancelárii s dosahom až 100 ľudí, pričom simulcasting umožňuje ľuďom prijímať audio/video vhodne prispôsobené každému používateľovi, napríklad video s nízkym rozlíšením na zníženie zaťaženia systému a batérie mobilných zariadení či pre terminály s nízkym výkonom spracovania. Pri súkromných konferenciách je možné kontrolovať účasť.

2. Podpora práce na diaľku

Sadu SkyWay možno použiť aj na vytvorenie systému, pomocou ktorého bude nadriadený môcť na diaľku dávať pokyny viacerým ľuďom na pracovisku, pričom na podrobné pokyny sa používa video a na jednoduché slovné pokyny iba zvuk. Vďaka voliteľnému použitiu videa a/alebo audia môže systém prepojiť mnoho ľudí pri minimálnom zaťažení.

Žiadosti o službu sa budú prijímať od 31. januára. Ak máte záujem o bližšie informácie, navštívte webovú stránku alebo sa obráťte na obchodného zástupcu spoločnosti NTT Com. Servisné sadzby nájdete tu (https://skyway.ntt.com/ja/pricing/). (Čiastočne len po japonsky)

Spoločnosť NTT Com do budúcnosti očakáva ďalšie vylepšenie sady SkyWay rozšírením rozsahu hlasových a video hovorov, zlepšením dátovej komunikácie na synchronizáciu väčšieho množstva ľudí a podporou herných platforiem na živé vysielanie a metaverzum. Okrem toho sa zlepší celková kvalita hlasových a video hovorov. Nové funkcie SkyWay na meranie kvality a analýzu problémov budú zároveň postupne vylepšovať video a hlas v rôznych prostrediach. Spoločnosť NTT Com bude do budúcnosti pokračovať v rozvoji obchodnej činnosti v súvislosti so SkyWay, na podporu ďalšieho vývoja komunikácie v reálnom čase a jej jednoduchú implementáciu vo svete, kde môže prostredníctvom digitálnych technológií zmysluplne komunikovať každý.

Viac informácií o sade SkyWay nájdete tu (https://skyway.ntt.com/ja/).

1 Technológia, pomocou ktorej si terminál vyberá najvhodnejšie relé zariadenie s cieľom minimalizovať oneskorenie medzi terminálmi (udelený patent č. 6254620).

2 Technológia na prenos toho istého videa do rôznych koncových zariadení s použitím rôznych prenosových rýchlostí, napríklad do mobilných zariadení s obmedzeným výkonom a šírkou pásma s nízkym rozlíšením a do osobných počítačov s vysokým rozlíšením.

O spoločnosti NTT Communications

NTT Communications rieši globálne technologické výzvy tým, že pomáha podnikom využívať riadené riešenia IT infraštruktúry na prekonanie zložitosti a rizika v ich IT prostrediach. Tieto riešenia podporuje naša celosvetová infraštruktúra, ktorá zahŕňa špičkové globálne verejné a súkromné siete 1. úrovne s dosahom do viac ako 190 krajín/regiónov a viac ako 500 000 m2 najmodernejších dátových centier na svete. Ako hlavný poskytovateľ podnikových služieb a riešení skupiny DOCOMO vytvárame hodnotu poskytovaním globálnej podpory pre reštrukturalizáciu priemyslu a spoločnosti, nové pracovné štýly a digitálnu transformáciu v komunitách. So spoločnosťami NTT Ltd., NTT Data a NTT DOCOMO spoločne tvoríme skupinu NTT Group. www.ntt.com | Twitter@NTT Com | Facebook@NTT Com

Originál tohto textu je oficiálna, záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Kontakty

Ďalšie informácie

SkyWay Promotion Office

Platform Service Division

NTT Communications Corporation

E-mail: skyway@ntt.com

Zdroj: NTT Communications Corporation

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring