OTS: Novým generálnym riaditeľom Inter IKEA Centre Group ČR/SR sa stal...

TASR, 5. novembra 2012 12:43

OTS: Novým generálnym riaditeľom Inter IKEA Centre Group ČR/SR sa stal Francisco Coutinho Moura

Bratislava 5. novembra (TASR-OTS) - Developéra Inter IKEA Centre Group ČR/SR, ktorý na Slovensku a v Česku vlastní, stavia a spravuje nákupné centrá AVION Shopping Park, od 1. októbra 2012 vedie nový generálny riaditeľ Francisco Countinho Moura. Na poste vystriedal Pavla Hradca, ktorý prijal pozíciu riaditeľa projektového manažmentu nákupných centier IKEA MOS v Rusku. "Som veľmi rád, že sa stanem súčasťou spoločnosti IICG v Česku a na Slovensku, ktorá má talentovaný a skúsený tím s vynikajúcimi výsledkami. V náročnom prostredí, ktoré sa stáva čoraz konkurenčnejším, je naším cieľom ešte viac upevniť pozíciu našej spoločnosti na trhu cez zvýšenú kvalitu, riadenie nákladov a neustálu inováciu najmä v oblasti developmentu a manažmentu našich centier. S podporou a ambíciami nášho tímu, užšou spoluprácou s našimi nájomníkmi sa zameriame na to, aby sme zákazníkom vytvorili prostredie ideálne pre rodiny a atraktívnu širšiu ponuku spolu s obchodným domom IKEA – naším hlavným nájomníkom a partnerom," uviedol Francisco Countinho Moura, nový generálny riaditeľ IICG ČR/SR.

Francisco Countinho Moura zastával od roku 2009 pozíciu riaditeľa Property pre nákupné centrá IICG v Španielsku a Portugalsku. Pred nástupom do IICG naberal bohaté pracovné skúsenosti z oblasti maloobchodu a nákupných centier v nadnárodných spoločnostiach SC Johnson či Sonae Sierra, ktorá manažuje nákupné centrá v Španielsku. Participoval aj na projektoch v rôznych európskych krajinách. Prevažne zastával pozície súvisiace s financiami, výrobou, prevádzkou a manažmentom.

Vyštudoval ekonomiku na Lisabonskej univerzite.

Kontakt: Katarína Šutarová, ksutarova@agency-like.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby (OTS) a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring