OTS: Nový portál o bývaní podporuje prácu nadaných Slovákov

TASR, 10. marca 2017 9:03

Bratislava 10. marca (TASR-OTS) - Ak patríte medzi nadšencov dizajnu interiérov, domov a záhrad, rozhodne si nenechajte tento projekt ujsť. A ako šikovný výrobca nábytku, dizajnér, či architekt si môžete splniť svoj sen.

Na Slovensko prichádza revolučný projekt zameraný na dizajn interiérov, domov a záhrad - mojinterier.sk (www.mojinterier.sk). Jedinečnosť projektu spočíva v tom, že nielenže v sebe spája vlastnosti vyhľadávača nábytku, ale rovnako ponúka zákazníkom možnosť vybrať si z najlepších odborníkov zo Slovenska a Čiech na dizajn interiérov, domov a záhrad.

Možnosť podporiť svoj sen

Mnoho šikovných výrobcov a predajcov má problém uplatniť sa, pretože majú málo skúseností s prevádzkou webu, e-shopu a nevedia ako si zvýšiť dopyt po objednávkach. Rovnako sa veľa z nich obáva vysokých investícií do reklamy.

Profesionáli preto majú možnosť prezentovať seba, svoje inšpirácie a výrobky priamo cez portál. Výhodou stránky mojinterier.sk je, že ten, kto sa rozhodne takto podporiť svoj vlastný obchod, môže zadarmo vystavovať svoje produkty v katalógovom vyhľadávači, rovnako zdarma stránka uverejňuje jeho fotky vo veľkej fotogalérií a môže svoj biznis prezentovať prostredníctvom článkov a videí.

Ďalšie plusy stránky

Zákazník sa môže okrem možnosti výberu z databázy dizajnérov, architektov, výrobcov a obchodníkov inšpirovať zaujímavými nápadmi, trikmi a návodmi. Rovnako môže živo pracovať na podpore stránky, či už formou lajkov, komentovania, pridávania recenzií na produkty. Pri vytvorení profilu je možné si svoje obľúbené produkty, nápady profesionálov alebo iných užívateľov ukladať.

Úspechy projektu

Projekt sa už od začiatku teší veľkému úspechu a to nielen u zákazníkov, ale rovnako aj u profesionálov, ktorí túto novú možnosť podpory predaja svojich výrobkov a služieb vítajú. Stránka vznikla na základe investície 200-tisíc €, avšak jej tvorcovia sa neobávajú. Slovensko zastrešuje skvelých výrobcov, architektov a šikovných ľudí, ktorí potrebujú práve možnosť správnej prezentácie svojich schopností. A to stránka mojinterier.sk rozhodne dokáže.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring