OTS: Novoročné nádeje ... Do nového roka s novou módou od LC Waikiki

TASR, 30. novembra 2020 16:51

Istanbul 30. novembra (TASR/OTS/PRNewswire) - Spoločnosť LC Waikiki predstavila svoju novoročnú kolekciu, ktorá bude robiť radosť celej rodine. Nájdete v nej módny tovar, ktorý uspokojí potreby každého člena rodiny a kde sa snúbi červená a zelená farba sa zamatom. Popredná turecká maloobchodná módna značka LC Waikiki, ktorá každoročne ponúka nové štýlové módne doplnky a odevy pre všetkých členov rodiny, predstavila špeciálnu novoročné kolekciu.

Dnes spoločnosť v rámci svojej novoročnej kolekcie predstavila rodinný balíček s názvom Škaredé svetre, ktorého súčasťou je pletený tovar, ktorý bude jedným z trendov budúceho roka. Kým červená, zelená, tmavo modrá a šedá farba sú klasické farby, ktoré umožnia ich nositeľom odlíšiť sa od ostatných, vianočné motívy snehuliakov, sobov, stromov, snehových vločiek alebo vianočného pečiva odkazujú na Vianoce a nový rok a spríjemňujú tak nákupy. Štýlová rozžarujúca kolekcia pre oslavy nového roka Značka LC Waikiki ponúka ženám nadčasové dizajnové módne produkty, ktoré zvýrazňujú aktuálne trendy. Dámske šaty v čiernej, šedej, jemnej šedej a zelenej farbe alebo s flitrami sú určené ženám, ktoré sa chcú na Silvestra obliecť štýlovo. Súčasťou tejto kolekcie sú tiež charakteristické blúzky a polokošele s balónovými rukávmi a ďalšími módnymi prvkami.

Značka LC Waikiki má módne produkty aj pre deti

Aj dievčatá od 4 do 14 rokov sa môžu stať módnymi ikonami silvestrovských osláv, a to vďaka značke LC Waikiki. Šaty zo zamatu s motívom hviezd, kameňov, flitrov a s filtrovanými vzormi v červenej, burgundskej červenej a zelenej farbe sú skvelou farebnou kolekciou pre všetky deti, ktoré si chcú novoročné oslavy náležite užiť.

Kolekcia LCW Baby urobí z bábätiek hviezdy novoročnej noci

Súčasťou tejto kolekcie odevov v červenej, zelenej, modrej a ružovej farbe sú nenahraditeľné prikrývky, zavinovačky a ďalšie výrobky zo zamatu, ktoré bábätká zahrejú a súčasne im umožnia užívať si atmosféru novoročných osláv. Produkty pre dievčatká majú navyše stuhu a sú k dispozícii v odtieňoch ružovej.

O spoločnosti LC Waikiki 

Značka LC Waikiki vznikla v roku 1988 a od roku 1997 patrí pod krídla spoločnosti LC Waikiki Retail. Poslanie značky vystihuje motto "Všetci si zaslúžia dobre sa obliekať". V Turecku značka uplatňuje stratégiu "dostupnej módy". Počas celých 31 rokov značka LC Waikiki rástla doma i v zahraničí. Značka LC Waikiki je jednotka v segmente konfekčných odevov, pôsobí v 45 krajinách sveta, má viac než 900 obchodov a zamestnáva 43 200 zamestnancov.

www.lcwaikiki.com 

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/1343778/LC_Waikiki_1.jpg
Photo - https://mma.prnewswire.com/media/1343780/LC_Waikiki_2.jpg
Photo - https://mma.prnewswire.com/media/1343781/LC_Waikiki_3.jpg
Photo - https://mma.prnewswire.com/media/1343782/LC_Waikiki_4.jpg  

Meral Ekinci Karadeniz, meral.karadeniz@lcwaikiki.com, +90 (212) 657 55 55

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring