OTS: Nová ťažobná technológia od spoločnosti BitHarp narušuje trh s kryptomenou

TASR, 1. októbra 2019 12:05

Wellington, Nový Zéland, 1. októbra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Rýchlo sa rozvíjajúci globálny trh kryptomeny je v súčasnosti vzrušený nedávnym zavedením dvoch mimoriadne dobre navrhnutých ťažobných súprav, Lyre Miner a Harp Miner od spoločnosti BitHarp Group Limited (www.bitharp.com). Namiesto toho, aby sa tieto dva produkty zameriavali iba na vysoko zdatných a technologicky dôvtipných baníkov, boli vyvinuté tak, aby umožnili príležitostným nadšencom, ako aj drobným baníkom vyťažiť bohatstvo pri ťažbe kryptomeny.

V priebehu rokov došlo k výraznému zlepšeniu v ťažbe kryptomeny. Vzhľadom na vysoko technický charakter tejto oblasti však bol len obmedzený alebo žiadny priestor pre ľudí, ktorí sú technologicky menej zdatní. BitHarp už toto vnímanie zmenil vytvorením dvoch súprav, ktoré sú predkonfigurované a pre nekomplikovanú ťažbu kryptomeny je potrebné ich iba pripojiť.

Za menej ako mesiac na trhu využili Lyre Miner a Harp Miner mnohí bežní používatelia bez akéhokoľvek technického zázemia, aby získali zdravú návratnosť svojich investícií. Toto bolo umožnené mimoriadnou hashovacou schopnosťou, ktorú produkty ponúkajú. Lyre Miner a Harp Miner sú vďaka nízkej spotrebe energie 600 W a 2400 W v súčasnosti jedným z energeticky najúčinnejších ťažobných hardvérov na trhu.

Lyre Miner a Harp Miner sa dajú použiť na ťažbu Bitcoinu, Ethereum, Litecoinu a Dashu s nasledujúcimi hashovacími silami. Lyre Miner: 335 TH/s pre Bitcoin, 55 GH/s pre Litecoin, 14 GH/s pre Ethereum, a 9 TH/s pre Dash

Harp Miner: 2 000 TH/s pre Bitcoin 300 GH/s pre Litecoin, 75 GH/s pre Ethereum, a 50 TH/s pre Dash

Ťažobné súpravy od spoločnosti bitHarp sú vhodné na použitie v domácnosti, pretože generujú malé množstvo tepla a hluku. Okrem toho na rozdiel od stoviek výrobkov na trhu Lyre Miner a Harp Miner nepotrebujú veľký priestor. BitHarp v súčasnosti organizuje propagačnú kampaň 3 + 1 pre oba produkty, ktorá sa skončí 2. októbra.

Viac informácií o Lyre Miner a Harp Miner nájdete na stránke https://www.bitharp.com/

O spoločnosti BitHarp: BitHarp je výrobca kryptomeny na Novom Zélande s najvýkonnejšími a najflexibilnejšími ťažobnými súpravami postavenými s cieľom zjednodušiť ťažbu a zvýšiť ziskovosť pre investorov.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190929005036/en/

Zdroj: BitHarp Group Limited

Kontakt:

Alexa Zimine

alexa@bitharp.com

+64 04 889 3268

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring