OTS: Nová šou Strom želaní so Sajfom: Skvelá zábava a splnené detské sny

TASR, 10. októbra 2016 10:32

Bratislava 10. októbra (TASR) - RTVS bude od 15. októbra plniť želania v novej rodinnej zábavnej šou. A nebudú to len tak hocijaké želania. Spolu s ostrieľaným a obľúbeným moderátorom Matejom Sajfom Cifrom budú deti z ôsmich slovenských škôl tuho premýšľať nad tým, čo by potešilo tých, ktorých majú najradšej.

Keď Sajfa prekročí prah základnej školy, zadá deťom dôležitú úlohu - vyplniť kartičku so želaním. Školáci dostanú priestor, aby uvažovali, čo by najviac potešilo ich blízkych - rodičov, starých rodičov, súrodencov, ale aj učiteľov. Kartičku so želaním zavesia na zázračný Strom želaní, ktorý vyrastie v areáli ich školy. Ak práve ich želanie vyberieme, čaká ich a ich blízkych obrovské prekvapenie a dobrodružstvo. Náročná úloha čaká najmä deti, ktoré si musia starostlivo  premyslieť, koho zo svojich najbližších by chceli potešiť. V každej z ôsmich častí splní Sajfa tri želania, pričom dôraz sa bude klásť na nehmotné priania, ktoré by bez našej pomoci boli len ťažko realizovateľné. Jednotlivé želania sa vyberali podľa jasne stanovených pravidiel a prioritu mali hlavne zážitkové želania.

V premiérovej sérii slovenskej verzie formátu Strom želaní sa nakrúcalo 8 dielov v období od konca mája do konca októbra 2016 na školách v Mojzesove-Černíku, Bánovciach nad Bebravou, Topoľčanoch, Veľkom Mederi, Boleráze, Tesárskych Mlyňanoch, Stupave a Nitre. Deti si Sajfu veľmi rýchlo obľúbili a zdôverili sa mu nielen so svojimi radosťami, ale aj so smutnými osudmi ich blízkych, ktoré ich nenechávajú chladnými. V Strome želaní uvidíte, akí vnímaví sú slovenskí školáci, čo všetko sa ženie ich hlavami a aké priania sa nám podarí splniť. Je sa na čo tešiť a naviac zažijete aj poriadnu dávku zábavy.

Nenechajte si ujsť Strom želaní so Sajfom. Od 15. októbra každú sobotu večer o 20.25 h na Jednotke. 

Strom želaní na Facebooku www.facebook.com/stromzelani

Fotky z nakrúcania https://cloud.rtvs.sk/owncloud/s/uRsjG73rIRj9Ft8

Videá s detskými želaniami https://www.youtube.com/playlist?list=PLyVNKqkkebeGMCuAEp45qUL2pT1uBwpGO

Dôležité informácie o šou Strom želaní

Strom želaní (orig. The Wishing Tree) je nový televízny licencovaný formát spoločnosti Talpa, ktorý patrí do kategórie tzv. feel-good show. Základ programu tvoria želania detí vo veku medzi 7 až 12 rokov, ktoré si deti želajú pre nejakú inú, obvykle dospelú osobu. Napriek tomu, že deti hrajú v programe veľmi dôležitú rolu, nejde o detský, ale predovšetkým o rodinný televízny program, určený širokej diváckej cieľovej skupine.

Slovenská verzia šou má 8 dielov, každý v dĺžke 50 min. Moderátorom je Matej "Sajfa" Cifra. Ďalším dôležitým prvkom formátu je, v každom diely iná, základná škola, ktorú navštívime. Práve tu sa deti so svojimi želaniami zverujú moderátorovi. Deti vešajú svoje želania na Strom želaní a rozprávajú sa o nich s moderátorom v škole ale najmä v domčeku, čo umožňuje vytvoriť osobitné rituály, ktoré dávajú programu unikátny charakter.

Strom želaní a domček je obvykle postavený na školskom dvore, na ktorý ho vždy v úvode každej epizódy privezie naše nákladné auto spolu moderátorom. Strom a dom boli špeciálne vyrobené pre tento program a spolu tvoria charakteristický prvok celej relácie.

Kontakt:

Juraj Kadáš

PR manažér

Sekcia marketingu a komunikácie

e-mail: juraj.kadas@rtvs.sk

Tel.: +421 2 6061 1103

Mobil: +421 905 728 310

Rozhlas a televízia Slovenska

Mlynská dolina, 845 45 Bratislava

www.rtvs.sk

http://twitter.com/rtvs

www.facebook.com/rtvs.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring