OTS: Nová generácia v ťažbe kryptomeny od spoločnosti BitHarp

TASR, 24. septembra 2019 14:00

Wellington, Nový Zéland 24. septembra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Lyre Miner a Harp Miner, dve nedávno spustené ťažobné kryptomenné vrtné súpravy od spoločnosti www.BitHarp.com ( BitHarp Group Limited), sa rýchlo stávajú hráčmi na svetovom trhu kryptomeny. V rámci krátkeho života preukázali tieto dva produkty revolúciu v tomto prosperujúcom priemysle tým, že ponúkli veľmi rýchlu návratnosť investícií pre skúsených baníkov aj začiatočníkov, ktorí sa snažia vyskúšať ťažbu kryptomeny.

Schopnosť produktov Lyre Miner a Harp Miner vytvárať rýchlu návratnosť investícií sa dá pripísať vysokej hash miere. Pojem hashová miera sa môže označovať ako rýchlosť, pri ktorej daný banský stroj pracuje. Vyššia hodnota hash zvyšuje príležitosť baníka nájsť ďalší blok a získať odmenu. Aby to bolo pre baníkov ešte lepšie, Lyre Miner a Harp Miner majú výrazne nízku spotrebu energie 600 W a 2 400 W.

Nižšie sú zhrnuté rýchlosti hashovania, ktoré ponúkajú Lyre Miner a Harp Miner.

Lyre Miner: 335 TH/s pre Bitcoin, 55 GH/s pre Litecoin, 14 GH/s pre Ethereum, a 9 TH/s pre Dash

Harp Miner: 2 000 TH/s pre Bitcoin 300 GH/s pre Litecoin, 75 GH/s pre Ethereum, a 50 TH/s pre Dash

Aj keď v posledných rokoch došlo v odvetví ťažby kryptomeny k veľkým pokrokom, veľká väčšina výrobkov a služieb je vhodná len pre vysoko skúsených banských odborníkov. BitHarp je jedným z prvých mien v tomto odvetví, ktorý sa vydáva na cestu neprebádanú a vytvára ťažobný hardvér, ktorý môžu používať jednotlivci s nulovými znalosťami a skúsenosťami.

„Pevne veríme, že výhody ťažby kryptomeny by mali byť dostupné pre všetkých,“ povedal Daniel Cox, technický riaditeľ spoločnosti BitHarp. „Táto viera nás inšpirovala k vytvoreniu dvoch predkonfigurovaných produktov, ktoré môže začať používať ktokoľvek iba ich zapojením.“

Viac informácií o Lyre Miner a Harp Miner nájdete na stránke https://www.bitharp.com/

O spoločnosti BitHarp: BitHarp je výrobca kryptomeny na Novom Zélande s najvýkonnejšími a najflexibilnejšími ťažobnými plošinami postavenými s cieľom zjednodušiť ťažbu a zvýšiť ziskovosť pre investorov.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190923005198/en/ Zdroj: BitHarp

Kontakt:

Alexa Zimine

alexa@bitharp.com

+64 9884 8279

UPOZORNENIE:

Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring