OTS: Nobu Hospitality rozširuje pôsobenie na Balkáne

TASR, 15. apríla 2024 9:07

Dve nové výnimočné nehnuteľnosti v Bulharsku

New York 15. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Nobu Hospitality (https://www.nobuhotels.com/), renomovaná značka luxusného životného štýlu a ikonických hotelov, reštaurácií a rezidencií, s radosťou oznamuje výstavbu dvoch výnimočných nehnuteľností v Bulharsku – Nobu Hotel and Restaurant Sofia a Nobu Hotel and Restaurant Varna. Tieto nehnuteľnosti, ktoré vlastní BSPF Bulgaria EAD a GHV-Dolphins EAD, majú ambíciu získať si na Balkáne popredné postavenie.

Nobu Hotel and Restaurant Sofia bude zdobiť srdce jedného z najstarších hlavných miest Európy. Svoj domov nájde v historickej „budove bankárov" v blízkosti Národného divadla Ivana Vazova, obklopené butikmi, umeleckými galériami a významnými historickými atrakciami.

Druhý hotel tejto značky nájdeme na východnom pobreží bulharského Čierneho mora, v rušnom prímorskom meste Varna. Nobu Hotel and Restaurant Varna, ktorý sa nachádza na pobreží Čierneho mora, je projektovaný tak, aby transformoval prostredie luxusnej pohostinnosti vo Varne a nastavil nový štandard zážitkov hostí.

V súvislosti s transakciou pôsobil Ivaylo Lefterov ako poradca vlastníka, spoločnosť Deloitte ako finančný poradca a firma Penkov, Markov & Partners ako právny poradca vlastníka. Paul Hastings pôsobil ako právny poradca pre Nobu Hospitality.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2385230/SOFIA_HOTEL.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2385231/VARNA_COASTLINE.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring