OTS: Nezávislá spoločnosť pre výskum trhu označila spoločnosť Ataccama ...

TASR, 23. júla 2021 15:38

Nezávislá spoločnosť pre výskum trhu označila spoločnosť Ataccama za lídra v oblasti riešení pre správu dát

Ataccama a jej platforma ONE získali najvyššie možné hodnotenie v kritériách kvality a správy dát.

TORONTO 23. júla (TASR-OTS) -/PRNewswire/ - Spoločnosť Ataccama, popredný poskytovateľ podnikových technológií pre zaistenie kvality dát, dnes oznámila, že ju spoločnosť Forrester Research umiestnila na prvé miesto svojho rebríčka The Forrester Wave™: Data Governance Solutions, Q3 2021.

Spoločnosť Ataccama sa dostala medzi ďalšie spoločnosti, ktoré boli vybrané na účasť na hodnotení Forrester Wave™ za 3. štvrťrok 2021. Rebríček Forrester Wave™ vychádza z 31 kritérií rozdelených do troch kategórií: súčasná ponuka, stratégia a prítomnosť na trhu. Spoločnosť Ataccama získala najvyššie možné hodnotenie v desiatich kritériách, vrátane kvality dát, správy dát, vízie riešenia, plánovaných vylepšení, plánu inovácií, počtu zákazníkov a geografického rozloženia.

„Ataccama je najlepšou voľbou pre klientov, ktorí chcú do svojich riešení pre správu dát začleniť špičkové funkcie pre zaistenie kvality, a to najmä v prípade, že využívajú rozsiahle lokálne a cloudové úložisko," uvádza vo svojej správe spoločnosť Forrester Research.

Spoločnosť Forrester Research tiež uviedla, že sa spoločnosť Ataccama od ostatných hráčov na trhu odlišuje svojimi riešeniami pre zabezpečenie kvality dát. Jej klienti vo svojich referenciách uvádzajú, že ich presvedčila predovšetkým podpora hybridnej infraštruktúry a schopnosť pracovať s objemom dát v podnikovom meradle.

"S platformou Ataccama ONE poskytujeme organizáciám rýchly, jednoduchý a samoobslužný prostriedok na vyhľadávanie, pochopenie a poskytovanie podnikových obchodných informácií používateľom a systémom v celej organizácii, kedykoľvek ich potrebujú. Správa dát je pre to samozrejme kľúčová," povedal generálny riaditeľ spoločnosti Ataccama Michal Klaus.

Klaus dodal: "Takmer všetci naši zákazníci oceňujú bezproblémovú integráciu kvality a správy dát. Ich požiadavky určujú náš plán, víziu a záväzok k inováciám a my im vďačíme za náš úspech ako spolu autorom našej platformy Ataccama ONE. "

Správa dát spoločnosti Ataccama (Ataccama Data Governance) je navrhnutá tak, aby podporovala programy správy dát na akejkoľvek úrovni vyspelosti prostredníctvom automatizácie. Zjednocuje dátový katalóg, klasifikáciu dát, správu metadát, dátovú líniu, správu zásad, obchodný slovník a kvalitu dát a spája ich dohromady pomocou zdieľaných metadát, čím zaisťuje bezkonkurenčnú automatizáciu vo veľkom meradle. Organizácie naprieč všetkými odvetviami volia riešenia Ataccama pre správu dát kvôli ich flexibilite, spoľahlivosti a jednoduchému použitiu.

Správa je k dispozícii na stiahnutie na adrese www.ataccama.com/analyst-research/forrester-wave-data-governance-solutions.

O spoločnosti Ataccama

Spoločnosť Ataccama mení spôsob správy dát, aby tak vytvárala hodnotu v podnikovom meradle. Ataccama zjednocuje správu dát, kvalitu dát a master data management do jedinej štruktúry poháňanej umelou inteligenciou v hybridných a cloudových prostrediach a dáva vašim obchodným a dátovým tímom možnosť inovovať s nebývalou rýchlosťou pri zachovaní dôveryhodnosti a bezpečnosti vašich dát. Ďalšie informácie nájdete na www.ataccama.com.

Kontakt: Pamela Valerio, Communications Manager, Ataccama press@ataccama.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring