OTS: Nemecko: Crystal Lagoons predsatvuje revolučnú technológiu

TASR, 8. októbra 2012 9:00

Crystal Lagoons predstavuje revolučnú koncepciu a technológiu na svetovom premiérovom realitnom trhu

***Tvorcovia najväčšej krištáľovej lagúny na svete a iniciátori realitnej revolúcie s 200 projektmi na celom svete predstavia aplikácie technológie spoločnosti Crystal Lagoons pre rekreačné plochy, ktorá umožňuje vyskúšať idylický život na pláži kdekoľvek na svete. Okrem toho uvedú svoje priemyselné variácie na trvalo udržateľné chladenie termoelektrických a priemyselných podnikov a nízko nákladové odsoľovanie a čistenie morskej vody.

MNÍCHOV, 8. október 2012 /PRNewswire/ -- Crystal Lagoons Corp. inovatívna nadnárodná spoločnosť, ktorá vytvorila najväčšiu krištáľovú lagúnu, predstaví na poprednom svetovom realitnom veľtrhu svoju inovatívnu koncepciu a technológiu, ktorá umožňuje výstavbu a údržbu vodných útvarov neobmedzenej veľkosti v krištáľovom stave a za nízku cenu.

Veľtrh ExpoReal 2012, ktorý sa bude konať od 8. do 10. októbra v Nemecku, ponúkne špeciálny stánok na výstavu uvedenej koncepcie a technológie, ktorá v kombinácii s najdôležitejšími medzinárodnými realitnými zástupcami vyvolala celosvetový rozruch, pričom zahŕňa 200 mestských, turistických, verejných a priemyselných projektov v 50 krajinách realizovaných za menej než 3 roky.

Počas veľtrhu predvedie spoločnosť aj svoju revolučnú technológiu pre trvalo udržateľné chladenie termoelektrických a priemyselných podnikov a nízko nákladové odsoľovanie a čistenie morskej vody.

Technológia je patentovaná v 160 krajinách, Aplikácie technológie spoločnosti Crystal Lagoons sú rozmanité, od rekreačných aktivít na idylických plážach vo všetkých kútoch sveta po priemyselné variácie s uzavretým okruhom chladenia, odsoľovanie morskej vody a aplikácie v ťažobnom sektore.

Crystal Lagoons je jediná spoločnosť na svete schopná ponúknuť túto inovatívnu technológiu, ktorá umožňuje ekonomicky životaschopný rozvoj obrovských krištáľových lagún vhodných na plávanie a vodné športy. Tieto obrovské vodné útvary sú základnou výbavou realitných projektov a projektov cestovného ruchu na celom svete, pridajte diferenciáciu a hodnotu a vyvolajte revolúciu v celosvetovom realitnom priemysle.

Nadnárodná organizácia UNESCO túto rozvinutú, ekologickú a trvalo udržateľnú technológiu i napriek neustálej obave o prostredie vyhlásila za „zelenú technológiu“. Tieto krištáľové lagúny potrebujú iba dostatok vody na vyrovnanie odparovania, čo je spotreba zodpovedajúca približne polovici množstva, ktoré spotrebuje park ekvivalentnej veľkosti a až desaťkrát menej než golfové ihrisko. Navyše tieto lagúny využívajú až 100-krát menej chemikálií než tradičné bazény a systémy na dezinfekciu pitnej vody a iba 2 % energie, ktorú spotrebujú bežné filtračné technológie.

Spoločnosť Crystal Lagoons sa preslávila na celom svete vďaka turistickému komplexu San Alfonso del Mar s krištáľovou lagúnou zapísanou v Guinnessovej knihe rekordov ako najväčšia na svete a vďaka megaprojektu Citystars Sharm el Sheikh v Egypte, ktorý je vďaka desiatim krištáľovým lagúnam s celkovou rozlohou 100 hektárov krištáľovej vody skutočnou oázou uprostred púšte.

www.crystal-lagoons.com

Kontakt:

Quorum Comunicaciones: +56-2-2077727

info@quorumcomunicaciones.cl

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

zsl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring