OTS: Náramok Amazfit Band 5 bude 21. septembra uvedený na trh s funkciou...

TASR, 22. septembra 2020 10:46

Náramok Amazfit Band 5 bude 21. septembra uvedený na trh s funkciou merania saturácie kyslíka v krvi, 15-dennou výdržou batérie[1] v cene 44,9 USD[2] a asistent Amazon Alexa pribudne už čoskoro[3]

Môže byť náramok múdrejší? Vyskúšajte tento všestranný náramok s programom Varied Health Management a zabudovaným asistentom Alexa.

Šen-Čen 22. septembra (TASR/OTS/PRNewswire) - Amazfit Band 5, inteligentný náramok uvedený na trh ako súčasť najnovšej ponuky spoločnosti Huami určenej na dotvorenie dokonalosti zostavy doplnkov Amazfit. Amazfit Band 5 ponúka väčšinu funkcií, ktoré potrebujete od športového náramku, ale zahŕňa tiež úplného asistenta riadenia zdravia a múdrejší náramok s často používanými interakciami nabitými funkciami asistenta Alexa. Za prijateľnú cenu si náramok Amazfit Band 5 kladie za cieľ pomôcť ľuďom vo veku od 18 do 50 rokov či viac, zostať aktívnymi a mladými v dnešnom náročnom svete. Zameriava najmä na tých, ktorí sa starajú o svoje zdravie a venujú sa ľahkým športom pričom hľadajú zariadenie za nižšiu cenu.

Náramok pre dôkladný manažment osobného zdravia, ktorý je založený na vedeckých poznatkoch[4]

Kategória nositeľných náramkov sa bežne považovala za základné zariadenie za nízku cenu. Avšak náramok Amazfit Band 5 vylepšuje kategóriu náramkov, a to najmä manažment osobného zdravia. · Precízny BioTracker™ 2: Hoci náramok Amazfit nie je lekárskym prístrojom, dodáva sa s optickým senzorom PPG najnovšej generácie, Huami BioTracker™ 2nd, ktorý poskytuje vysoko presné nepretržité meranie srdcového rytmu vrátane pokojového srdcového rytmu, zón srdcového tepu a upozornenia na vysoký srdcový rytmus, čo je najuniverzálnejší a najpresnejší biosenzor, aký kedy vyvinula spoločnosť Huami. · Pokročilá funkcia OxygenBeatsTM   umožňuje náramku Amazfit Band 5 meranie saturácie kyslíku v krvi. Funkcia je vybavená umelou inteligenciou pre dáta o kyslíu, ktorú samostatne vyvinula spoločnosť Huami. V porovnaní s výsledkami profesionálnych analyzátorov kyslíka je priemerná chyba OxygenBeats™ iba 1,67 %[5] čo predstavuje lepšiu presnosť ako má väčšina nositeľných zariadení na zápästie na detekciu kyslíka v krvi. OxygenBeats™ sa používa na meranie u zotavených pacientov po ochorení COVID-19 v Číne. · Ukazovateľ PAI™ založený na vedeckých poznatkoch: je systém hodnotenia osobnej aktivity založený na výskume PaiHealth[6] z Nórska. Jednoduchou metrikou sledovania aktivity môžete interpretovať svoje denné údaje o srdcovej frekvencii do jedného osobného skóre, aby ste vedeli, koľko aktivity je potrebné na udržanie zdravia. Na základe vedeckého výskumu je udržanie PAI vyššieho ako 100 spojené s pridaním až 5 rokov[7] života a tiež je spojené so znížením rizika úmrtnosti na kardiovaskulárne ochorenia v priemere o 25 %[8]. Vyskúšajte náramok Amazfit Band 5, osviežite si spomienky na to, čo je srdcová telocvičňa. · Monitorovanie kvality spánku dokáže zmerať váš celkový spánok, ľahký spánok, hlboký spánok a rýchly pohyb očí (REM), aby ste pochopili svoje spánkové vzorce. Amazfit Band 5 sa stará o váš spánok aj počas zdriemnutia, ktoré počas dňa trvá viac ako 20 minút. · Sledovanie menštruačného cyklu pomáha ženám sledovať menštruačné a ovulačné obdobia a upozorňuje dámy skôr, ako menštruácia dorazí. · Monitorovanie stresu vypočíta hladinu stresu na základe vašej variability srdcového rytmu so 4 úrovňami vrátane uvoľnenej, normálnej, strednej a vysokej. · Dýchacie cvičenie vás prevedie hlbokým dýchaním, ktoré vám pomôže uvoľniť stres.

Všestranný náramok, ktorú si každý zaslúži ak chce používať náramok na cvičenie a sledovanie zdravia

Náramok Amazfit Band 5 je v súčasnosti veľmi všestranným náramkom na trhu a prináša konkurenčný hardvér, softvér a funkcie medzi náramky podobnej ceny. Dodáva sa s 1,1" AMOLED farebným displejom s rozlíšením 126 x 294. Napriek takej peknej cene je obrazovka dodávaná s 2,5D tvrdeným sklom a povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov.

Je ľahký a bez remienka váži iba 12 g. Vďaka Bluetooth 5.0 a technológiám šetriacim energiu dokáže 125 mAh batéria udržať Amazfit Band 5 funkčný až 15 dní v typickom scenári používania, 25 dní v scenári úspory energie a pohotovostnom režime asi 3 mesiace.[9]

Náramok Amazfit Band 5 je dodávaný s remienkom TPU priateľským k pokožke v troch farbách a vďaka vode odolnému materiálu 5ATM[10] podporuje 11 športových režimov vrátane plávania. Ponúka veľký výber z viac ako 45 ciferníkov, ktoré si môžete stiahnuť z aplikácie, 2 ciferníky podporujú upraviteľné widgety, aby si ich používatelia mohli prispôsobiť a na pozadie dokonca pridať svoj vlastný osobný obrázok.

Náramok Amazfit Band 5 môže byť tým inteligentnejším medzi inými náramkami

Môže byť náramok inteligentnejší?

Odpoveď je jednoduchá. Náramok Amazfit Band 5 môže uľahčiť a spríjemniť život vďaka asistentovi Amazon Alexa[11]. Ak používate Alexu, môžete klásť otázky, vyhľadávať informácie, získavať preklady, vytvárať nákupné zoznamy, nastavovať budíky a časovače, pripomienky, kontrolovať počasie, kontrolovať upozornenia, vydávať príkazy inteligentnej domácnosti a ďalšie. Môžete sa rozprávať s náramok Amazfit Band 5, ktorý reaguje na hlasové príkazy používateľov na obrazovke textovými odpoveďami. Stačí napríklad povedať: · „Alexa, nastav časovač na varenie cestovín." · „Alexa, pridaj vajcia do môjho nákupného zoznamu." · „Alexa, zapni svetlá v obývacej izbe." · „Alexa, kto je Barack Obama?" Alexa funguje v cloude, takže je stále inteligentnejšia a pridáva nové funkcie, ktoré sa do vášho zariadenia dostávajú automaticky. Používanie asistenta Alexa na náramku Amazfit Band 5 je jednoduché a bez použitia rúk - stačí sa opýtať a Alexa bude okamžite reagovať.

DÔLEŽITÉ:

· Náramok Amazfit Band 5 bude na predaj od 21. septembra prostredníctvom Amazonu na americkom trhu. Ostatné trhy budú nasledovať od októbra. · Zabudované funkcie asistenta Alexa budú zahrnuté do bezplatných aktualizácií OTA na dostupných trhoch. · Tu si môžete stiahnuť obrázky náramku Amazfit Bandu 5 vo vysokom rozlíšení https://bit.ly/3hbyk6M

O spoločnosti Amazfit

Spoločnosť Amazfit, založená v septembri 2015, je súkromná značka vo vlastníctve spoločnosti Huami Technology (NYSE: HMI), ktorá ponúka sedem sérií inteligentných hodiniek a náramkov, ktorými Stratos, Basic, Flagship, Health, Fashion, Outdoor a X séria. Spoločnosť Amazfit poskytuje aj ďalší inteligentný hardvér súvisiaci so športom a zdravím, vrátane športových slúchadiel TWS, inteligentných bežeckých pásov, inteligentných váh s meraním obsahu telesného tuku a športových potrieb. Vďaka vynikajúcemu dizajnu a remeselnému spracovaniu získali inteligentné hodinky Amazfit mnoho ocenení, napríklad nemeckú cenu iF Industrial Design Award alebo Red Dot Design Award. V súčasnosti sa produkty Amazfit dostávajú na trhy vo viac ako 70 krajinách a regiónoch vrátane Spojených štátov, Nemecka a Japonska. Podľa správy IDC o globálnom sledovaní trhu s nositeľnými zariadeniami si hodinky Amazfit v prvej polovici roku 2020 pripísali najväčší podiel na trhu s hodinkami pre dospelých v Taliansku, Španielsku, Indii a ďalších regiónoch a patrili tiež medzi top produkty v regiónoch ako napr. Čína, Nemecko, Francúzsko, Rusko a Brazília.

Viac podrobností o nás nájdete na stránke

https://en.amazfit.com/about.html Spoločnosť Huami Technology, ktorá funguje od roku 2013, je poskytovateľom služieb zdravotnej starostlivosti v cloude a ponúka popredné svetové inteligentné nositeľné technológie. Vo februári 2018 bola spoločnosť Huami Technology uvedená na New York Stock Exchange (NYSE) (akciový kód: HMI).

Kontakt pre médiá press@huami.com. [1] Test životnosti batérie v laboratórnych podmienkach sa môže líšiť v závislosti od použitia a podmienok. [2] Maloobchodná cena sa môže na rôznych trhoch líšiť. [3] Zabudovaný asistent Alexa v náramku Amazfit Band 5 bude čoskoro k dispozícii po OTA upgrade, ak na danom trhu bude asistent Alexa k dispozícii. Notifikácie sa zobrazia prostredníctvom zariadenia a aplikácie Zepp APP keď budú k dispozícii (aplikácia bola predtým známa ako Amazift APP). Čas spustenie OTA sa môže na jednotlivých trhoch líšiť.. [4] Tento produkt nie je zdravotníckym zariadením. Žiadne údaje a merania nie sú určené na lekársku diagnostiku alebo lekárske sledovanie. [5] Podľa konferencie o inováciách v oblasti umelej inteligencie spoločnosti Huami z júna 2020 [6] Veda o PAI. Vedci použili údaje štúdie HUNT na overenie PAI. Štúdia HUNT je jednou z najväčších štúdií v zdravotníctve vôbec a uskutočnila ju lekársku fakultu Nórskej univerzity pre vedu a techniku, ktorá bola ocenená Nobelovou cenou. Obsahuje jedinečnú databázu osobných a rodinných lekárskych anamnéz viac ako 45 000 ľudí za 25 rokov. https://www.paihealth.com/science-of-pai/default.htm [7] Použitím algoritmu PAI na údaje HUNT vedci zistili, že keď jednotlivci sústavne cvičili pri intenzitách rovných udržiavaniu 100 PAI, bolo to spojené so zníženým rizikom úmrtnosti na kardiovaskulárne ochorenia v priemere o 25 % a zníženým rizikom úmrtia z iných chorôb súvisiacich so životným štýlom mužov a žien všetkých vekových skupín. Taktiež bolo zjavné, že udržiavanie 100 PAI bolo spojené so zvýšenou dĺžkou života v priemere o 5 rokov. Citované z https://www.paihealth.com/science-of-pai/default.htm originálny link https://cdn.flipsnack.com/widget/v2/widget.html?hash=fd1pf7owi, pozri tiež https://www.amjmed.com/article/S0002-9343(16)31069-5/abstract [8] Pozri poznámky pod čiarou uvedené vyššie. [9] Test životnosti batérie v laboratórnych podmienkach sa môže líšiť v závislosti od použitia a podmienok [10] Zariadenie prešlo testom odolnosti proti vode v úrovni 5 ATM, ktorý vykonali inštitúcie tretej strany. [11] Bude dostupné s aktualizáciou OTA, najskôr na americkom trhu. Ak bude asistent Alexa k dispozícii, budú nasledovať ďalšie trhy. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1275355/Amazfit_Band_5.jpg      

CONTACT: Yunya Liu, +86-15999658480

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring