OTS: Najväčší ázijský dodávateľ mliekarenských výrobkov Yili vydáva prvú...

TASR, 26. novembra 2018 10:52

OTS: Najväčší ázijský dodávateľ mliekarenských výrobkov Yili vydáva prvú svetovú výročnú správu o ochrane biodiverzity. "Byť "prvý" neznamená len prevádzku, ale aj zodpovednosť"

Šarm aš-Šajch, Egypt, 26. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - V egyptskom Šarm aš-Šajchu sa bude od 14. do 29. novembra konať 14. konferencia signatárov Dohovoru OSN o biologickej diverzite. Zúčastnia sa jej predstavitelia z viac ako 190 signatárskych krajín Dohovoru o biologickej diverzite, aby dôkladne prerokovali stratégie začlenenia problematiky biodiverzity do oblasti poľnohospodárstva, lesníctva, rybolovu a cestovného ruchu. Yili (ďalej len „Skupina"), jediný čínsky podnik, ktorý podpísal Záväzok podnikov týkajúci sa biodiverzity v rámci Dohovoru OSN o biologickej diverzite, bol na konferenciu prizvaný tiež.

Zhang Jianqiu, generálny riaditeľ spoločnosti Yili Group, informoval hostí konferencie o postupoch a skúsenostiach s ochranou v oblasti biologickej diverzity a prezentoval prvú svetovú „Výročnú správu spoločnosti Yili Group o ochrane biodiverzity".

Rozvoj obchodu je úzko spätý so zodpovednosťou. Ako líder v mliekarenskom odvetví Číny bola Yili Group v ostatných rokoch svedkom rovnomerného rastu výnosov a čistých ziskov. V treťom kvartáli roku 2018 mala Skupina na konte už výnosy vo výške 61,327 miliárd RMB, čo znamená medziročný rast 16,88 % a potvrdenie pozície lídra v odvetví. Prvenstvo pre skupinu znamená nie len prevádzku, ale aj prijatie z nej vyplývajúcej spoločenskej zodpovednosti.

Zhang Jianqiu pri tejto príležitosti uviedol, že okrem zvyšovania výnosov, Yili pokračuje aj v rozvíjaní myšlienky „Zeleného líderstva", o ktorej hovorí predseda skupiny Pan Gang a presadzuje stratégiu „Zelená priemyselná Čína". Odvíja sa od filozofie postupného vytvárania „čínskeho vzoru" ochrany biodiverzity, charakterizovaného „Zverejňovaním, manažmentom a popularitou". 15. ročník konferencie signatárov Dohovoru Organizácie Spojených národov o biologickej diverzite sa bude konať po prvýkrát v Číne a to v roku 2020. Yili úprimne dúfa, že sa k jej iniciatíve pripojí čoraz viac čínskych podnikov s cieľom chrániť biodiverzitu.

Odkazy na obrazovú prílohu:

http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=325062

http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=325081

http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=325082

Kontakt:

Zhang

Tel: +86-10-88053680

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring