OTS: Nadácia SPP podporí mladé talenty

TASR, 17. apríla 2019 12:04

Bratislava 17. apríla (TASR-OTS) - Nadácia SPP vyhlasuje druhý ročník grantového programu SPPravmeTo na podporu záujmov a nadania detí a mládeže. Školy, centrá voľného času či športové kluby môžu prostredníctvom svojho projektu podporiť mladé talenty. Projekty je možné prihlásiť do 9. mája 2019.

Cieľom grantového programu SPPravmeTo je aktivovať a motivovať deti a mládež ku kvalitnému využívaniu voľného času, k rozvíjaniu pohybových a sociálnych zručností či k budovaniu vzájomných vzťahov. O podporu sa môžu uchádzať školy, športové zariadenia, občianske združenia, kultúrne inštitúcie či mestá a obce, pomocou predloženého projektu. Tento rok Nadácia SPP vyčlenila na grantový program SPPravmeTo celkovo 60 000 eur. Svoje projekty môžete prihlasovať prostredníctvom elektronického formulára na stránke https://nadaciaspp.egrant.sk/. Jeden projekt bude podporený maximálnou sumou 1 500 eur.

Prihlasovanie projektov sa uskutoční od 17. apríla do polnoci 9. mája 2019. Bližšie informácie o podmienkach nájdete na stránke www.nadaciaspp.sk

Výber podporených projektov bude realizovaný na základe posúdenia predložených projektov odbornou hodnotiacou komisiou a zástupcami SPP. Výsledky grantového programu SPPravmeTo budú zverejnené na web stránke nadácie 14. júna 2019.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring