OTS: Na trh východnej Európy prichádza kompletný sortiment inverterových...

TASR, 4. decembra 2019 11:33

Na trh východnej Európy prichádza kompletný sortiment inverterových tepelných čerpadiel PHNIX R32 so vstrekovaním pary

Guangzhou 4. decembra (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Po úspešnom uvedení inverterového tepelného čerpadla R32 so vstrekovaním pary vo východnej Európe sa spoločnosť PHNIX rozhodla dodať svojim európskym partnerom celý produktový sortiment PHNIX R32. Jab Fan, riaditeľ divízie kúrenia v domácnostiach spoločnosti PHNIX, ktorý sa práve vrátil z obchodnej návštevy svojich partnerov vo východnej Európe, uviedol nasledovné fakty.

Až do novembra tohto roku medziročne vzrástli dodávky domácich tepelných čerpadiel PHNIX do východnej Európy o 40 %. PHNIX teraz plánuje zaviesť celý sortiment čerpadiel R32, aby tak podporil rozvoj trhu svojich partnerov. V pláne je aj nový systém PHNIX Fresh Air ERV, dodal Jab Fan.

Inverterové tepelné čerpadlo PHNIX R32 so vstrekovaním pary  

Dosiahnuť úspešné postavenie na trhoch severnej Európy V minulom roku sa séria inverterových čerpadiel PHNIX R32 so vstrekovaním pary úspešne etablovala v severnej časti Európy, najmä v Dánsku a Švédsku. V severskej zime, kde teploty dosahujú až -25 stupňov C, teplota vody vo výstupnej jednotke PHNIX dosahuje 55 stupňov C. Používatelia tvrdia, že séria PHNIX R32 je stabilná a dobre funguje pri vykurovaní domácností.

Úroveň A++  + ErP Voda vo výstupnej jednotke dosahuje teplotu až 60 stupňov C, podľa informácií certifikovaného laboratória PHNIX a jednotka dokáže efektívne fungovať prostredníctvom podlahového kúrenia, ventilátorových konvektorov alebo radiátora na vykurovanie/chladenie a teplú vodu. Keď je cieľová teplota blízko požadovanej hodnoty, jednotky bežia pri nižšej frekvencii, čo značne šetrí energiu. Táto séria dosahuje hodnotenie ErP „triedy A+++", najvyššiu úroveň energetickej účinnosti, ktorá sa v súčasnosti udáva na energetických štítkoch v Európe.

Nové diaľkové ovládanie PHNIX 4G-DTU Séria PHNIX R32 HeroPlus s 4G-DTU modulom vo vnútri ovládacieho panelu sa pripája na internet cez 4G mobilnú sieť automaticky. Všetky dáta na tepelnom čerpadle je možné presunúť do cloudu (serveru) a servisní technici aj používatelia tak môžu jednoducho ovládať čerpadlo a kontrolovať jeho prevádzkový stav.

O spoločnosti PHNIX  Spoločnosť PHNIX, popredný výrobca tepelných čerpadiel v Číne, je medzinárodný podnik špecializujúci sa na výskum a vývoj, výrobu tepelných čerpadiel a energeticky úsporných riešení. Takmer 50% produktov spoločnosti PHNIX sa vyváža do Európy, Spojených štátov a na ostatné zahraničné trhy. Viac informácií o spoločnosti PHNIX a jej produktoch nájdete na stránke: www.phnix-e.com.  Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1038537/PHNIX_heat_pump.jpg  

Kontakt: John Zhu, +86-20-3906-7742 john_zhu@phnix.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring