OTS: Na CHTF 2017 sa predstaví umelá inteligencia: Oveľa viac ako len robot

TASR, 20. novembra 2017 12:57

Šen-čen 20. novembra (TASR/OTS/PRNewswire) - Umelá inteligencia sa vkradla do každej oblasti ľudskej aktivity. Rôzne druhy robotov si môžete pozrieť v každej expozícii veľtrhu China Hi-Tech Fair (CHTF) 2017, ktorý sa uskutoční v šanghajskom kongresovom a výstavnom centre od 16. do 21. novembra.

Inteligentné roboty domácej starostlivosti a ďalšie inteligentné riešenia sú medzi nami a stali sa dostupnými pre rodiny, ktoré potrebujú pomoc pri starostlivosti a vzdelávaní z rôznych dôvodov.

Zdravotná sestra do domácnosti: Moln je 24-hodinový nepretržitý teplotný monitor. S jeho pomocou budú rodičia nepretržite vedieť, akú telesnú teplotu má ich dieťaťa a aká je teplota v miestnosti. Cieľom robota Moln je odbremeniť rodičov a poskytovať lepšiu starostlivosť pomocou inovatívnych technológií.

Guardian: QILO je robot schopný vzdelávania, komunikácie a diaľkovej interakcie. Má obrovský priestor na ukladanie informácií o predškolskom vzdelávaní a môže poskytovať vzdelávanie podľa harmonogramu predpísaného rodičmi. Jeho inteligentný zvukový systém umožňuje rozhovor s deťmi.

Podvodné roboty môžu nielen prevziať aktivitu počas nebezpečných misií pod vodou, ale aj obohatiť náš každodenný život o zábavu.

Policajná hliadka pre znečistenie vôd: Little Mercury je podvodný robot, ktorý dosahuje hĺbku 50 metrov. Ide o robot vodnej polície, ktorá je na stráži 24 hodín denne a dokáže monitorovať vodné ekologické prostredie. Má tiež úžasnú schopnosť natáčať pod vodou, odoberať vzorky a zhromažďovať údaje.

Rast inteligentnej výroby sa bude ďalej rozširovať a prepletať s internetovými technológiami. Inteligentná výroba je zelenšia a inteligentnejšia.

KONTAKT: Dan Yang, +86-755-8284-8695

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS svi

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring