OTS: Mindray prichádza na trh so Sériou ePM, štvrtou generáciou ...

TASR, 6. februára 2019 10:31

Mindray prichádza na trh so Sériou ePM, štvrtou generáciou monitorovacieho zariadenia pacientov v subakútnom stave

ŠEN-ČEN, Čína, 6. februára (TASR/OTS/PRNewswire) -- Spoločnosť Mindray (SZSE: 300760) zameriavajúca sa na vývoj a predaj zdravotníckych zariadení a riešení oznámila, že koncom januára 2019 na trh vstúpila jej nová kategória monitorovacích zariadení pacientov – séria ePM.

Séria ePM je dlho očakávaná štvrtá generácia populárneho monitorovacieho zariadenia značky Mindray určená pre pacientov v subakútnom stave, ktorá ponúka kvalitný vizuálny zážitok, inteligentné ovládanie, presné fyziologické merania, hladký tok pracovných činností a komplexné možnosti konektivity pre zložité nemocničné prostredie zahŕňajúce oddelenia pohotovosti, rehabilitácie, subakútnej starostlivosti a bežné nemocničné oddelenia.

"Naša nová séria ePM predstavuje integráciu niekoľkých desaťročí skúseností a odborného klinického pohľadu, ktorej hlavným cieľom je pomôcť monitorovať problematické oblasti našich zákazníkov vo sfére subakútnej starostlivosti," uviedla Sabrina Linová, obchodná riaditeľka divízie obchodu PMLS v spoločnosti Mindray.

Séria ePM si zakladá na svojej jednoduchosti, ktorá sa približuje k používateľskej skúsenosti so smartfónmi. Ide o prvé zariadenie medzi monitormi sledujúcimi pacientov v subakútnej starostlivosti, ktoré dokážete jednoducho ovládať gestami bez toho, aby ste sa museli zrieknuť akejkoľvek funkcionality. Pracovný tok činností je efektívny vďaka priateľskému používateľskému rozhraniu, ktoré personálu umožní prístup k bežným funkciám pomocou maximálne dvoch krokov.

Séria ePM je tiež vybavená rôznymi pomocnými klinickými aplikáciami, ako napríklad automatické hodnotenie a včasné varovanie, ktoré ošetrujúcemu personálu pomôže identifikovať zhoršujúce sa životné funkcie u pacientov rýchlejšie a presnejšie. Medzi ďalšie meracie zariadenia patria prístroje špeciálne vyvinuté pre novorodencov, ktoré zvyšujú bezpečnosť na novorodeneckých oddeleniach.

Väčšina pacientov v subaktúnej starostlivosti je pri vedomí a pohybuje sa, z čoho môžu vzniknúť nezámerné a nevítané interferencie ako aj falošné poplachy v priebehu monitorovania. Ošetrujúci personál je v každej nemocnici veľmi zaneprázdnený a takéto situácie môžu zvyšovať riziko únavy spôsobené častými alebo neodôvodnenými poplachmi.

Séria ePM má zabudovanú inovatívnu technológiu CrozFusion™, ktorá kombinuje a analyzuje pulzové vlny SpO2 a EKG a pomáha znižovať mieru falošných poplachov súvisiacich s arytmiou o 50 % a zvyšuje presnosť srdcovej a tepovej frekvencie o 30 %*.

Pomocou hladkého prepojenia s centrálnou stanicou alebo elektronickým záznamovým systémom nemocnice dokáže séria ePM zabezpečiť kontinuálne monitorovanie v mieste poskytovania starostlivosti, či už je to pri lôžku alebo v pohybe.

Monitory série ePM ťažia z bohatého dedičstva predchádzajúcich troch generácií (série 509, PM-9000 a iPM) a zároveň tvoria nový míľnik v evolúcii monitorovacej technológie značky Mindray pre pacientov v subakútnej starostlivosti.

"Séria ePM je skvelou demonštráciou nášho poslania – vyspelé zdravotnícke technológie zabezpečujúce lepšiu prístupnosť zdravotnej starostlivosti," uviedol Huang Haitao, viceprezident spoločnosti Mindray.

* Zdroj: Multi-parametrická združená databáza spoločnosti Mindray.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/817152/Mindray_ePM_Series_Patient_Monitor.jpg

KONTAKT: Mindray International Marketing Communication, Telefón: 0086 755 8188 7839, Email: Intl-marcom@mindray.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring