OTS: Messi, Salah, Pogba a Sterling predvedú v novej kampani Pepsi® špičkové...

TASR, 20. februára 2020 12:40

- PEPSI V PREMIÉRE UVEDIE SVOJE AKČNÉ PROMO MEDZINÁRODNEJ FUTBALOVEJ KAMPANE 2020 V PODOBE REKLAMY NATOČENEJ OCEŇOVANÝM REŽISÉROM

DUBLIN 20. februára (TASR/OTS/PRNewswire) -- Vo štvrtok 20. februára Pepsi® v premiére uvedie medzinárodnú futbalovú kampaň 2020 pod názvom #FORTHELOVEOFIT ako oslavu pretrvávajúceho partnerstva s Európskou ligou UEFA. V kampani sa predstavia štyria svetoví futbalisti, ktorí nikdy predtým spoločne nevystupovali a vštepia tak reklame rýchlo tempo a ostrý štýl, ktoré dostanú do varu fanúšikov na celom svete.

V tomto roku Pepsi privíta dvoch nových hráčov vo svojom úspešnom tíme futbalových talentov. Majster sveta Paul Pogba a štvornásobná domáca hviezda z Manchester City Raheem Sterling, sa pripoja k staronovej špičke a šesťnásobnému víťazovi Ballon d'Or Leovi Messimu a súčasnému víťazovi Európskej ligy UEFA Mohamedovi Salahovi. Títo štyria hráči sa stretnú v súboji v celosvetovej reklamnej kampani s názvom "Play Never Stops" (Hra nikdy nekončí), v ktorej predvedú triky a výkony z iného sveta pri súboji o poslednú plechovku Pepsi.

Pepsi si k spolupráci v rámci kampane zavolala oceneného filmového producenta a režiséra Henryho Scholfielda, známeho ako tvorcu kultových hudobných videí pre špičkových umelcov. "Play Never Stops" je kreatívnou zmesou zábavného rozprávania príbehu striedajúceho sa s rýchlymi strihmi, ktoré fanúšikom ukážu, ako ďaleko sú hráči ochotní zájsť kvôli delikátnej chuti Pepsi.  

"Veľmi si vážim možnosť pracovať v jednom tíme so superhviezdami pri natáčaní tohtoročnej futbalovej reklamy na Pepsi," hovorí Scholfield. "Každý z nich perfektne predstavil vyšpičkovanú verziu seba samého mimo ihriska a výsledok je rovnako prirodzený a dokonalý, ako ich poznáme zo zápasov. Pepsi, náš tím tvorcov a všetci partneri v postprodukcii sa tiež ukázali ako skvelí ľudia na spoluprácu. Každý z nich dal zo seba to najlepšie, a vďaka tomu je výsledok naozaj báječný."

V tohtoročnej reklame sa v hlavnej úlohe predstaví latinská pieseň "Presidente," ktorá dokonale vystihuje daný moment, je rýchla, zábavná a plná energie, presne tak, ako futbalová kampaň Pepsi 2020. Skladba od nováčika medzi umelcami a producentmi WOST so speváčkou Ginette Claudette je dôkazom odhodlania značky podporovať hudobné talenty ďalšej úrovne.

Pepsi spustí kampaň vo viac ako 80 krajinách na celom svete v rámci medzinárodnej platformy značky a sloganu "PEPSI, FOR THE LOVE OF IT", ktorú uviedla v minulom roku s cieľom podnietiť u svojich fanúšikov túžbu oddať sa veciam, ktoré milujú. V medzinárodnej kampani sa fanúšikovia stretnú aj so scénami spoza opony vo forme zbierky limitovej edície plechoviek s motívmi hráčov a s materiálmi o Pepsi a Pepsi Black (tiež známymi ako Pepsi MAX na vybraných trhoch) v stánkoch na verejných podujatiach a v obchodoch.

Leo Messi v tejto súvislosti uviedol: " Ako nakoniec vždy, aj teraz som sa pri tvorbe reklamnej kampane pre Pepsi veľmi dobre bavil. S novým tímom hráčov, veľkými výzvami, zábavou a tvorivým filmom táto kampaň rozhodne nemôže nikoho sklamať."

Mohamed Salah dodal: "Veľmi rád sa znovu vraciam k natáčaniu ďalšej celosvetovej futbalovej kampane pre Pepsi aj tento rok. Viem určite, že sa to fanúšikom bude páčiť."

Paul Pogba uvádza: "Filmovačka novej reklamy pre Pepsi bola veľká zábava. Dúfam, že aj tohtoročná kampaň podnieti našich fanúšikov hľadať svoju vášeň a oddať sa veciam, ktoré milujú."

Raheem Sterling dodal: "Som úplne hotový, že môžem byť súčasťou futbalového tímu Pepsi! Tohtoročná reklama srší energiou, je tam skvelý hudobný mix, móda a čo je najdôležitejšie, neuveriteľné futbalové triky."

Pri filmovaní futbalovej reklamy na rok 2020 Pepsi zachytilo hráčov, ako predvádzajú svoj utajený talent pre #PepsiCanBalance Challenge. Pogba ukázal ako dokonale balansuje s plechovkou limitovanej edície na hrane pohára a Sterling vyráža dych filmárom pri žonglovaní plechovky na svojej slávnej pravej nohe. Salah a Messi nadväzujú na tieto triky. Salah žongluje s plechovkou na futbalovej lopte a Messi využíva pevnosť svojich rúk na simultánne vyvažovanie dvoch plechoviek. Hráči inšpirujú mienkotvorcov a futbalových fanúšikov prostredníctvom #PepsiCanBalance Challenge, aby sa pokúsili o niečo podobné.

Balenie limitovanej edície v rámci kampane, v ktorej sa predvedú všetci štyria hráči na plechovkách Pepsi a Pepsi Black/MAX, ponúka milovníkom futbalu nový interaktívny zážitok. Svoje plechovky môžu oživiť pomocou QR kódov na vybraných plechovkách, a tak zažiť stretnutie s mini verziami Messiho, Salaha, Pogbu a Sterlinga v rámci rozšírenej reality. Po zoskenovaní kódu si môžu fanúšikovia zahrať hru na žonglovanie so svojimi obľúbenými hráčmi a zdieľať dosiahnuté skóre prostredníctvom príbehov na Instagrame.

Natalia Filippociantsová, viceprezidentka pre marketing v rámci sekcie globálnych nápojov spoločnosti PepsiCo, dodala: "Sme nadšení, že môžeme uviesť túto živú a dynamickú kampaň. Oslovili sme tých najlepších futbalových hráčov, spropagovali ich kultúrny vplyv mimo ihriska a umožnili im predviesť sa v netradičných situáciách s neočakávanými vývojmi a zvratmi, pri ktorých sa všetci veľa nasmejú a uvoľnia. Chceli sme sa pohrať s energiou reklamy a zabaviť ľudí, a nie len ukazovať iných, ako sa zabávajú. Dúfam, že sa našim fanúšikom budú páčiť príbehy o tom, ako 'Hranie nikdy nekončí' aspoň tak, ako sme si my užili ich natáčanie!"

Pepsi je hrdým sponzorom Európskej ligy UEFA.

Pripojte sa ku konverzácii na internete prostredníctvom #FORTHELOVEOFIT.

Poznámka pre redaktorov

VIAC INFORMÁCIÍ ZÍSKATE NA ADRESE:

Beth Porter: Beth.Porter@pepsico.com

O spoločnosti PepsiCo

Produkty spoločnosti PepsiCo si spotrebitelia vychutnávajú viac než miliardu ráz denne v približne 200 krajinách a územiach na celom svete. Čistý zisk spoločnosti PepsiCo predstavoval v roku 2019 viac ako 67 miliárd USD vďaka doplnkovému portfóliu potravín a nápojov, medzi ktoré patrí Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker a Tropicana. Do produktového portfólia spoločnosti PepsiCo sa radia pochutiny a nápoje od 23 značiek, ktoré spolu tvoria maloobchodný obrat viac ako 1 miliardu USD ročne.

Krédom spoločnosti PepsiCo je Stať sa globálnym lídrom v oblasti hotových potravinových výrobkov a nápojov prostredníctvom Výkonu s účelom. Veríme, že "Výkon s účelom" zásadne závisí od začlenenia trvalej udržateľnosti na trh a účelu do všetkých aspektov podnikania. Viac informácií nájdete na www.pepsico.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1091760/PEP_Football_2020_Blue.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring