OTS: Medzinárodný veľtrh námornej hodvábnej cesty 21. storočia v Guangdong...

TASR, 1. novembra 2016 11:14

Medzinárodný veľtrh námornej hodvábnej cesty 21. storočia v Guangdong prilákal poklady z rôznych kútov spolu s 25 000 zákazníkov z celého sveta

Dongguan, Čína, 31. októbra /PRNewswire/ (TASR-OTS) - Olivový olej z Talianska, ovocie z Thajska, dary mora z Brunei či remeselné výrobky z Indie...

27. októbra prezentovalo viac ako 1 000 podnikov z 52 krajín a regiónov sveta svoje výrobky počas Medzinárodného veľtrhu námornej hodvábnej cesty 21. storočia v Dongguan, Guangdong s cieľom nájsť obchodné príležitosti a rozširovať možnosti spolupráce.

Medzinárodný veľtrh námornej hodvábnej cesty 21. storočia v Guangdong začínal v roku 2014 ako dôležitá platforma iniciatívy pásu a cesty propagujúca všestrannú spoluprácu medzi Čínou, Guangdongom a národmi a regiónmi pozdĺž námornej hodvábnej cesty.

Podľa štatistiky prilákal veľtrh v tomto roku vyšší počet účastníkov spomedzi krajín hodvábnej námornej cesty. Podľa organizačného výboru sa na neho zapísalo viac ako 1 000 podnikov z 52 krajín a regiónov a 39 z nich vrátane Thajska, Singapuru a Malajzie majú nezávislé národné (regionálne) pavilóny.

Okrem tradičného tovaru pozdĺž námornej hodvábnej cesty ako je čaj, hodváb a keramika ponúka veľtrh aj typické lokálne exponáty ako sú diamanty, zlato a šperky z Južnej Afriky, víno a olivový olej z Talianska, bielu kávu a kakao z Malajzie, olej z hlbokomorských rýb a ustrice z Austrálie či rum a med z ostrova Maurícius.

"Na veľtrhu som už tretíkrát. Nachádzam tu nielen dlhodobých obchodných partnerov, ale aj dobrú platformu na oboznámenie sa s tureckou kultúrou v rámci výmeny s lokálnymi vystavovateľmi. Takže bez ohľadu na to, ako som zaneprázdnený, každý október si vyhradím čas na veľtrh," povedal Gokhan Bukmus, obchodník z Turecka.

Tento rok je na veľtrhu aj časť vyhradená strojným zariadeniam, ktorá slúži ako ideálna platforma pre hľadanie partnerov pre väčšie projekty v oblasti infraštruktúry pozdĺž pásu a cesty a slúži ako príležitosť na spoluprácu pri zvýšení výrobnej kapacity medzi Čínou a krajinami pozdĺž pásu a cesty.

V tomto roku prišlo na veľtrh približne 25.000 zákazníkov, o 20 % viac ako minulý rok. Organizačný výbor predpokladá, že objem obchodu veľtrhu prevýši 200 miliárd juanov.

Kontakt: pani Wu Tel: +86-10-63074558

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring