OTS: Medzinárodná popová hviezda Dua Lipa sa spája so značkou /Nyden

TASR, 24. mája 2018 12:25

Medzinárodná popová hviezda Dua Lipa sa spája so značkou /Nyden

Popová princezná bude spolutvorkyňou štyroch kapsulových kolekcií spolu so značkou /Nyden.

LONDÝN 24. mája (TASR/OTS/PRNewswire) - /Nyden oznamuje, že jeho najnovšou spolutvorkyňou sa stáva úchvatná britská popová speváčka a autorka piesní Dua Lipa, ktorá svojim fanúšikom na celom svete prinesie štyri kapsulové kolekcie s celým radom modelov v rôznych veľkostiach.

"Dua je renomovaná popová speváčka súčasnosti. Jej silný a nebojácny postoj a jedinečný štýl dokonale zapadá do filozofie značky /Nyden," povedala Stina Forceová, kreatívna riaditeľka značky /Nyden. "Dua má inšpiratívny vzhľad a štýl, kvôli ktorým sme si ju zvolili za spolutvorkyňu hneď niekoľkých kolekcií."

Ak chcete dostávať aktuálne informácie o novej kapsulovej kolekcii od Dua Lipa a značky /Nyden a byť medzi prvými, ktorí k nej budú mať prístup, navštívte Nyden.com.

"Mojou prvou láskou je hudba, ale móda tiež zohráva v mojom živote dôležitú úlohu, pretože verím v jej silu sebavyjadrenia. Vyhľadávam oblečenie, ktoré odráža silu a nebojácnosť a hodí sa do dnešnej rýchlej doby. Som preto veľmi rada, že sa budem môcť podieľať na tvorbe dizajnu kolekcie spolu so značkou /Nyden. Bude to kolekcia šitá presne na moju mieru, či už som na pódiu alebo mimo neho a samozrejme je venovaná mojim fanúšikov," povedala Dua Lipa.

/Nyden si pre dizajn svojich kapsulových kolekcií dôkladne vyberá tvorivý tím ľudí vyznačujúcich sa integritou a silnou osobnosťou ako aj výrazným talentom. Okrem Dua Lipa sú už známe mená futbalistu Jérôma Boatenga, speváčky/autorky piesní Justine Skyeovej, tatéra Dr Woo a herečky Noomi Rapaceovej a v nasledujúcich týždňoch sa k nim pridajú ďalšie.

O značke /Nyden

/Nyden nie je tradičná módna značka. Sme platforma s dušou a spolupracujeme s talentovanými tvorcami s vkusom a podporujeme ich kreativitu. Nemáme kolekcie, obdobia, máme len rad relevantných kúskov a podujatí. V samotnom centre nášho tvorivého procesu sú populárne osobnosti, ktoré zdieľajú svoj príbeh a ovplyvňujú ostatných svojimi tvorivými nápadmi. /Nyden vyznáva hodnoty ako je kreativita a pokorná arogancia. Veríme, že podporou tvorivosti môžeme ovplyvniť budúcnosť. Viac informácií nájdete na: Nyden.com.

Kontakt pre tlačové informácie:

Brittany Ouyang

Jconnelly

bouyang@jconnelly.com

415-608-0585

Video - https://mma.prnewswire.com/media/696008/Dua_Lipa.mp4

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/696007/Nyden___Dua_Lipa.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring