OTS: Mary Kay podporuje Generačné dermatologické sympózium 2020 v Palm Springs

TASR, 17. februára 2020 14:14

Dallas 14. februára (TASR/OTS/BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Mary Kay Inc., svetová jednotka v oblasti kozmetiky a inovácií na poli starostlivosti o pokožku, aj naďalej napĺňa svoje desiatky rokov trvajúce poslanie a podporuje odbornú komunitu zaoberajúcu sa výskumom kozmetiky aj v rámci generačného dermatologického sympózia 2020 (2020 Generational Dermatology Palm Springs Symposium), ktoré sa uskutoční v dňoch 14. až 16. februára v Palm Springs.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20200214005108/en/

Dr. Lucy Gildea, Hlavná vedecká pracovníčka spoločnosti Mary Kay Inc. (Fotografia: Mary Kay Inc.)

Generačná dermatológia, ktorú založila doktorka Wendy E. Roberts, sa zaoberá starostlivosťou o pokožku pacientov primeranú ich veku, vrátane liekovej dermatológie, dermatochirurgie a estetickej dermatológie. Toto sympózium je určené dermatológom a ďalším špecialistom bez ohľadu na to, v akej fáze svojej kariéry sa nachádzajú. Účastníci kongresu budú mať možnosť sa v Omni Rancho Las Palmas, Rancho Mirage, kde sa sympózium koná, stretnúť s poprednými odborníkmi v odbore.

"Naše poslanie v oblasti starostlivosti o pokožku nie je len vytvárať stále nové produkty značky Mary Kay," povedala Dr. Lucy Gildea, riaditeľka firmy Mary Kay pre vedu a výskum. "Naše zapojenie do akcií, ako je napríklad sympózium o generačnej dermatológii, nám umožňuje vymeniť si názory a skúsenosti s poprednými dermatológmi, čo nám pomáha podporovať ďalší pokrok na poli starostlivosti o pokožku. Táto akcia je pre nás tiež špeciálna vďaka tomu, že podporuje našich kolegov dermatológov bez ohľadu na to, aké skúsenosti v odbore zatiaľ majú a táto podpora pretrváva po celú dobu ich kariéry."

Divízia vedy a výskumu firmy Mary Kay sa snaží hľadať nové trendy a technológie, ktoré našej firme umožňujú vytvárať neodolateľné inovatívne produkty pre našich zákazníkov. Súčasťou tohto tímu, ktorý vedie Dr. Lucy Gildea, sú poprední vedci z celého sveta, držitelia doktorských titulov a ďalší vysokoškolsky vzdelaní odborníci v rade rôznych odborov, vrátane, a okrem iného, kožnej biológie, bunkovej biológie, chémie, biochémie a ďalších.

Sympózium generačnej dermatológie je zatiaľ poslednou odbornou akciou, ktorú firma Mary Kay v roku 2020 sponzoruje v rámci svojho dlhoročného výskumu a vývoja v oblasti zdravia kože. Firma Mary Kay každoročne vykonáva stovky tisíc testov svojich produktov a ich zložiek tak, aby tieto výrobky spĺňali tie najprísnejšie normy bezpečnosti, kvality a výkonu. Firma Mary Kay je držiteľom viac ako 1500 patentov na svoje produkty, technológie a obalové systémy. V roku 2018 firma oznámila otvorenie nového špičkového výrobného a výskumného centra v texaskom Lewisville, ktoré bolo vybudované s investíciou viac ako 100 miliónov dolárov.

O spoločnosti Mary Kay

Originálna žena boriaca mýty, Mary Kay Ashová, založila svoju kozmetickú firmu pred viac ako 56 rokmi s tromi cieľmi: ponúknuť ženám skvelé príležitosti, ponúkať neodolateľné produkty a urobiť zo sveta lepšie miesto pre život. Z tohto sna nakoniec vznikla nadnárodná spoločnosť s obratom niekoľko miliárd dolárov, ktorá má milióny nezávislých predajcov v takmer 40 krajinách sveta. Firma Mary Kay sa snaží venovať výskumu na poli kozmetiky a vyrába špičkové produkty pre starostlivosť o pokožku, kozmetiku na farbenie vlasov, doplnky stravy a vône. Mary Kay sa zaviazala posilňovať postavenie žien a ich rodín prostredníctvom partnerstiev s organizáciami z celého sveta, so zameraním na podporu výskumu rakoviny, ochranu obetí domáceho násilia, skrášlenie našich spoločenstiev a povzbudzovanie detí, aby sledovali svoje sny. Pôvodná vízia pani Mary Kay Ashovej – "postupne zlepšovať jeden rúž denne" tak aj naďalej platí. Viac sa dozviete na MaryKay.com.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200214005108/en/

Kontakty

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 or media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

Multimédiá

Fotografia

Dr. Lucy Gildea, Hlavná vedecká pracovníčka spoločnosti Mary Kay Inc. (Fotografia: Mary Kay Inc.)

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring