OTS: Makeblock prichádza so súpravou Neuron Artist

TASR, 15. januára 2019 17:03

Šen-čen, Čína, 15. januára (TASR-OTS)(PRNewswire/ - Makeblock, popredný poskytovateľ vzdelávacích riešení STEAM, oznamuje, že na trh prichádza jeho súprava Neuron Artist, ktorá uvoľní brzdy detskej kreativity prostredníctvom interaktívnych projektov zo sféry optiky, elektriny a programovania.

V septembri minulého roku debutoval Makeblock na platforme Apple so súpravou pre výskum neurónov v rámci Apple Store a apple.com prostredníctvom Swift Playground, aby pomohol deťom na celom svete naučiť sa s iPadom programovací jazyk Swift platformy Apple.

S novými súpravami modulov, novými projektmi a nižšou cenou prichádza súprava Neuron Artist so šiestimi novými nápadmi pre používateľov. Môžu si teraz vytvoriť výrobky z laserom rezanej lepenky a oživiť ich jednoduchým programovaním 8 programovateľných elektronických blokov (inteligentný výkon, zvukový senzor, LED panel, snímač rozsahu, bzučiak, zábavný dotyk a ďalšie). Novinkami medzi nápadmi sú ukulele, svietidlo v tvare oblaku, xylofón, LED meč, magický bubon a nekonečný pás.

Sada Neuron Artist je vybavená 2 programovacími softvérmi: aplikáciou Neuron (na základe toku) a mBlock5 (grafika). Technický tím spoločnosti Makeblock vytvoril aj animované výukové programy, ktoré pomôžu deťom všetkých vekových kategórií porozumieť fyzickej tvorbe aj programovaniu v každom jeho kroku.

„Od samého začiatku sa Makeblock snaží pomáhať ľuďom premieňať svoje myšlienky na realitu a z tvorby si spraviť spôsob života." V spoločnosti Makeblock veríme, že naša budúcnosť je poháňaná nielen technológiou, ale aj tvorivosťou," uviedol Jasen Wang, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Makeblock.

Makeblock Neuron získal 8 medzinárodných ocenení/certifikátov ako je cena Edison Gold, ocenenie IDEA Gold, cena za dizajn CES 2018, Fínsky vzdelávací certifikačný štandard Kokoa, nemecké ocenenie iF Product za dizajn, nemecké ocenenie Red Dot, japonskú cenu za dobrý dizajn a kórejskú cenu K-Design.

Súprava Neuron Artist je najnovším vzdelávacím produktom rady STEAM spoločnosti Makeblock pre učiteľov a deti, prostredníctvom ktorého sa naučia umeniu, vede a programovaniu pomocou programovateľných blokov Neuron. Súprava je tiež dokonalým darčekom ponúkajúcim vzdelávanie aj zábavu za 149 dolárov.

Viac informácií o súprave Neuron Artist získate na webovej stránke: Amazon.

O spoločnosti Makeblock

Spoločnosť Makeblock Co, Ltd bola založená v roku 2013. Je svetoznámym poskytovateľom vzdelávacieho riešenia STEAM pre oblasť vzdelávania a zábavy na školách, vo vzdelávacích inštitúciách a v rodinách. Makeblock ponúka tie najkompletnejšie riešenia hardvérového a softvérového obsahu a špičkové robotické súťaže s cieľom dosiahnuť zásadnú integráciu technológie do vzdelávania. Viac informácií nájdete na: @Makeblock na Facebooku alebo na Twitteri, alebo navštívte: www.makeblock.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/808404/Makeblock_Neuron_Artist_Kit.jpg

Kontakt:

Mason Zhong

+8618688736642

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring