OTS: Majstrovstvá SR 2023 v tanečnom športe už majú svojich víťazov

TASR, 3. februára 2023 15:02

Košice 3. februára (TASR/OTS) - V Košiciach sa v sobotu 28.1.2023 konali Majstrovstvá Slovenska v 10 tancoch. V Spoločenskom pavilóne počas celého dňa prebiehali majstrovské súťaže v rôznych vekových kategóriách od „Detí 2“ až po kategóriu „Senior III“.

Majstrom Slovenska v hlavnej vekovej kategórii „Dospelí“ sa stal mladý tanečný pár Patrik Buda a Silvia Budová, ktorí reprezentujú tanečný klub TK UNI-DANCE Bratislava pod vedením Mgr. Petra Horáčka.

Patrik a Silvia si vybojovali už 24 titulov Majstrov Slovenska. Tancujú spolu 13 rokov a tituly Majstrov Slovenska získali počas ich tanečnej kariéry v latinskoamerických tancoch, v štandardných tancoch a aj v kombinácii 10 tancov.

Patrik má 20 rokov a študuje na UK Komenského v Bratislave, zatiaľ čo 19-ročnú Silviu čaká maturita. Sú veľmi sympatickým a perspektívnym párom reprezentujúcim Slovenskú republiku na medzinárodnej úrovni.

V ich doterajšej kariére sa im v rôznych vekových kategóriách podarilo získať viacero historicky najlepších umiestnení pre Slovensko na Majstrovstvách sveta a Európy, v roku 2022 v Holandskom Rotterdame a Rumunskom Sibiu.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ms

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu