OTS: Madison Realty Capital poskytla 64 miliónov dolárov na financovanie

TASR, 21. novembra 2017 11:00

OTS: Madison Realty Capital poskytla 64 miliónov dolárov na financovanie výstavby na 200 Kent Avenue vo Williamsburgu v Brooklyne

Skúsení miestni developeri využijú MRC na stavebnú pôžičku pre zmiešaný projekt založený na potravinách nachádzajúci sa na území celého jedného bloku v jednej z najzaujímavejších štvrtí v New Yorku

New York 21. novembra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Madison Realty Capital (MRC) oznámila uzavretie stavebného úveru vo výške 64 miliónov dolárov na projekt na 200 Kent Avenue, 10 900 m2 so zmiešaným využitím, ktorý sa nachádza vo Williamsburgu v Brooklyne. Maloobchodná časť nehnuteľnosti, ktorá bude zahŕňať viac ako 600 stôp priečelia, bude obsadená populárnym národným potravinárskym reťazcom. Celkovo bude projekt ponúkať 4 655 m2 obchodných priestorov, 2 049 m2 kancelárskych a reštauračných priestorov a 4 196 m2 parkoviska.

„Naďalej dokazujeme, že MRC je jediné miesto pre financovanie prechodných nehnuteľností vrátane komplexných developerských projektov, ako je 200 Kent Avenue,“ povedal Josh Zegen, spoluzakladateľ a riaditeľ spoločnosti MRC. „V tomto prípade pracujeme s opakovaným dlžníkom MRC, ktorý rozumie našej schopnosti pracovať efektívne vzhľadom na aktuálnu znalosť miestnych trhových podmienok a nebyrokratický prístup k preverovaniu investícií. Robí nám radosť, keď môžeme poskytnúť to, čo dlžník potrebuje na to, aby tento projekt rýchlo posunul vpred.“

Objekt sa nachádza na prázdnom pozemku s rozlohou 2098 m2, ktorý získal povolenia od rezortu stavieb na výstavbu šesťposchodového projektu so zmiešaným využitím. 200 Kent Avenue má primárnu lokalitu vo Williamsburgu, v rámci blokov s ďalšími významnými historickými pamiatkami vrátane projektu Domino Sugar a Bushwick Inlet Park. Maloobchodný a garážový priestor budú na dolných podlažiach a horné poschodia 200 Kent Avenue budú určené pre reštaurácie a kancelárske priestory s nádherným výhľadom na Manhattan. Doprava v bezprostrednej blízkosti je bohatá, vlaky J, M, Z, G a L sú v tesnej blízkosti.

MRC má značné skúsenosti zo štvrti Williamsburg v Brooklyne, kde predtým poskytovalo úvery na inštitucionálne aktíva, ako napríklad The William Vale Hotel, 25 Kent Avenue, 163 North 6th Street, 180 North 7th Street a 646 Lorimer Street.

O spoločnosti Madison Realty Capital (MRC)

Spoločnosť MRC je realitná investičná spoločnosť so sídlom v New Yorku, ktorá sa zaoberá investíciami do nehnuteľných a dlhov na strednom trhu. Spoločnosť MRC, ktorá bola založená v roku 2004, investovala do transakcií vo výške približne 7 miliárd dolárov v multirodinnom, maloobchodnom, kancelárskom, priemyselnom a hotelovom sektore.

Pôvodné znenie správy nájdete na stránke businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171117005588/en/

Kontakty:

Otázky médií:

Great Ink Communications:

Tom Nolan, 212-741-2977

tom@greatink.com

alebo

Eric Waters, 212-741-2977

eric.waters@greatink.com

Zdroj: Madison Realty Capital

UPOZORNENIE:

Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring