OTS: Luzhou Laojiao Guojiao 1573 - čínska ochutnávka počas Svetového pohára 20...

TASR, 30. júla 2018 11:59

Luzhou Laojiao Guojiao1573 - čínska ochutnávka počas Svetového pohára 2018 v Rusku

MOSKVA, 30. júla 2018 /PRNewswire/ (TASR-OTS) -- Guojiao 1573, prémiová značka tradičného alkoholu Baijiu od čínskeho výrobcu a distribútora Luzhou Laojiao Co., Ltd. (Luzhou Laojiao), MATCH Hospitality potvrdila, že Guojiao 1573 bola exkluzívnou značkou Baijiu podávanou vo vybraných občerstveniach, čo znamená dôležitý míľnik v internacionalizácii tejto významnej čínskej značky a spoločnosti Luzhou Laojiao, ktorá sa snaží prepracovať medzi svetové špičky v odvetví liehovín.

Banket, ktorý sa konal 13. júna v hoteli Four Seasons na moskovskom Červenom námestí, bol v super-realistickou show Baijiu pod taktovkou slávneho dizajnéra Charlesa Kaisina. Svet si pri tejto príležitosti mohol vychutnať dávku "Guojiao 1573" s tematikou "nech svet okúsi lahodnú chuť Číny".

Guojiao 1573 a špeciálny koktail "Panda 1573" vznikli pre účely Svetového pohára 2018 a oba boli prezentované práve pri tejto príležitosti. "Pandu 1573" bolo možné ochutnať v Cárskom salóniku, v Obchodnom sídle a v Pavilóne stretnutí. Miestni nadšenci s chuťou testovali koktaily a Baijiu a čoskoro sa k tejto zábave pridali aj fanúšikovia, hráči a tréneri, vrátane bývalého uruguajského futbalistu Alvara Recoba, bývalého trénera čínskeho reprezentačného mužstva Bora Milutinovica a čínskej futbalovej hviezdy Fana Zhiyiho.

"Nadšenie čínskych spoločností pre Svetový pohár odráža rastúcu sebadôveru a otvorenosť čínskych firiem. V minulosti sme sa sústredili na výhru a porážku družstiev na Svetovom pohári. V skutočnosti je však šport len médium a Svetový pohár dokáže lepšie predstaviť všetky aspekty Číny," uviedol Wang Hongbo. "V tomto ročníku Svetového pohára sa Čína predstavila aj prostredníctvom svojich výrobkov a kultúry. Sebadôvera zástupcov z Číny stále silnie a tempo globalizácie je stále ráznejšie," dodal Wang Hongbo pri interview pre médiá počas banketu.

Debut spoločnosti Luzhou Laojiao počas Svetového pohára je tiež výrazom uznania statusu spoločnosti ako prvotriedneho liehovaru zo strany FIFA a potvrdením, že Guojiao 1573 je špičkovou čínskou značkou Baijiu. Návštevníci Svetového pohára môžu ochutnať Guojiao 1573 alebo Pandu 1573 na oficiálnych podujatiach a k omamnej vôni futbalu si pridať aj chuť tradičného čínskeho Baijiu.

O spoločnosti Luzhou Laojiao

Luzhou Laojiao je čínsky štátny podnik vyrábajúci Baijiu kótovaný na Šenčenskej burze (00568.SZ) s celkovou trhovou hodnotou vo výške približne 100 miliárd juanov. V roku 2017 bol Luzhou Laojiao zaradený medzi najcennejšie značky v Číne, pričom jej odhadovaná hodnota predstavovala 32 miliárd juanov. Luzhou Laojiao je stáročiami overený čínsky výrobca Baijiu patriaci medzi najstaršie liehovary v Číne a najznámejšie značky Baijiu. Svoje sídlo má v provincii Sečuán - známej ako domov čínskeho Baijiu. Luzhou Laojiao je veľká pivovarnícka skupina, ktorá vznikla spojením 36 starovekých výrobní pochádzajúcich z obdobia vlády dynastií Ming a Qing pred stovkami rokov. Už 23 generácií zdokonaľuje spoločnosť Luzhou Laojiao pivovarnícke technicky, ktoré udržiava ako kultúrne dedičstvo označené čínskou vládou za "dvojitý poklad", vďaka čomu sa právom označuje za priekopníka čínskej kultúry Baijiu.

Viac informácií nájdete na: http://www.lzlj.com/en

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/719321/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/719320/2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/719322/3.jpg

KONTAKT: Jamie Yang, +86 15328074229, jamie_yang@tripjc.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring