OTS: LONGi Solar sa podľa správy agentúry Bloomberg o financovaní novej...

TASR, 3. decembra 2018 12:28

OTS: LONGi Solar sa podľa správy agentúry Bloomberg o financovaní novej energie vydanej 30. novembra 2018 zaradila vo štvrtom kvartáli roku 2018 medzi výrobcov modulov kategórie Tier-1.

LONGi je vo vybranej skupine výrobcov fotovoltiky, ktorí spĺňajú kritériá BNEF pre kategóriu Tier 1

DNV-GL uznáva spoločnosť LONGi za „špičkového výrobcu" v rámci hodnotenia spoľahlivosti fotovoltických modulov 2018

Spoločnosť LONGi bola vyhodnotená ako finančne najstabilnejší výrobca fotovoltiky v Ázii a celosvetovo sa umiestnila na druhom mieste.

Si-an, Čína, 3. decembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Kritériá agentúry Bloomberg pri spracúvaní svojej správy o financovaní novej energie (NEF) vyžadujú, aby výrobcovia modulov kategórie Tier 1 dodali za ostatné 2 roky svoje vlastné značky, výrobky vlastnej výroby šiestim rôznym projektom s výkonom viac ako 1,5 MW a mali financovanie od šiestich rôznych bánk. Výrobcovia v Číne, Indii a Turecku navyše podliehajú prísnejšiemu pravidlu, ktoré vyžaduje, aby bol úver bez regresu, čo znamená záväzok banky, že na seba preberá riziko v prípade zlyhania modulov. Spoločnosť LONGi splnila všetky kritériá a je piatou na zozname, pokiaľ ide o vnútropodnikovú výrobnú kapacitu.

„Sme nadšení, ale nie je to samozrejme prekvapením, že sme sa v rebríčku BNEF zaradili medzi dodávateľov kategórie Tier-1," uviedol Li Wenxue, prezident spoločnosti LONGi Solar. „Kritériá stanovené bankami neustále dodržiavame a dokonca aj presahujeme v prípade mnohých investorov. Veríme, že je to povinnosť každého seriózneho výrobcu, najmä ak sa usiluje o hlbšie preniknutie na medzinárodný trh ako my v spoločnosti LONGi."

Správa tiež aktualizuje poradie výrobcov solárnych modulov Altman-Z, ktoré meria finančnú bezpečnosť podnikov. Test predpovedá pravdepodobnosť bankrotu podnikov v nasledujúcich dvoch rokoch. Spoločnosť LONGi bola vyhlásená za najbezpečnejšiu spoločnosť v Ázii a zo všetkých výrobcov fotovoltických systémov na celom svete sa umiestnila na druhom mieste.

Zaradenie medzi výrobcov kategórie Tier 1 v rámci BNEF aj Altman-Z sú silnými ukazovateľmi financovateľnosti výrobcu, ale kvalita a spoľahlivosť vyžadujú iné meradlá. Vo svojej štvrtej výročnej správe o spoľahlivosti fotovoltických modulov za rok 2018, DNV GL vyhlásila spoločnosť LONGi Solar za „špičkového výrobcu" vďaka spoľahlivosti jej modulov. Ocenenia DNV GL sa odvíjajú od 4 prísnych laboratórnych testov spoľahlivosti fotovoltických modulov, ktoré skúmajú odolnosť modulov voči tepelným cyklom, vlhkému teplu, dynamickému mechanickému zaťaženiu a potenciálnej indukovanej degradácii. Spoločnosť LONGi Solar získala ocenenie „špičkový výrobca" vo všetkých štyroch testovacích kategóriách.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/792019/LONGi_Solar.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/781516/LONGi_Solar_Logo.jpg

Kontakt:

Claire Wu

+86-18149380852

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu