OTS: LJUNGSTRÖM - výrobca riešení pre energetickú úsporu urovnáva žalobu ...

TASR, 1. novembra 2016 11:40

LJUNGSTRÖM - výrobca riešení pre energetickú úsporu urovnáva žalobu proti čínskemu výrobcovi pre porušenie patentu

WELLSVILLE, New York, 1. novembra 2016 /TASR/OTS/PRNewswire/ -- Spoločnosť LJUNGSTRÖM je odhodlaná chrániť svoje práva na technológie predhrievania vzduchu. Niektorí zákazníci z Číny sa sťažovali na nedostatočnú kvalitu produktov, ktoré sa ukázali byť kópiou vyhrievacích článkov DNF®, na ktoré má patent spoločnosť LJUNGSTRÖM. Po identifikovaní výrobcu na juhu Číny, ktorý dodával kópie produktov v nižšej kvalite podala spoločnosť LJUNGSTRÖM žalobu kvôli porušeniu patentu na súdnom dvore v Jinhua, Zhejiang na začiatku roku 2016.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161028/433824LOGO

S výrobcom bola dosiahnutá urovnávacia dohoda, ktorá má ukončiť porušovanie patentu spoločnosti LJUNGSTRÖM a zabezpečiť platbu vysokého odškodného za porušenia z minulosti. Z toho opäť vyplýva,  že len LJUNGSTRÖM dokáže dodávať pôvodné vykurovacie prvky DNF® vyrobené podľa štandardov kvality s predĺženou životnosťou potrebnou na splnenie kritických energetických potrieb ľudí v Číne.

Ide o prvý súdny prípad, ktorý firma LJUNGSTRÖM spustila s cieľom ochrániť svoje duševné vlastníctvo v Číne. "LJUNGSTRÖM je odhodlaný poskytovať overenú technológiu a etablované a vysokokvalitné výrobky, ktorým sa iné na trhu nevyrovnajú," povedal Hybern Huo, riaditeľ pobočky LUNGSTRÖM Šanghaj. "Snažíme sa pomôcť čínskym elektrárňam, aby sa vyhli predčasným zlyhaniam, prestojom a prevádzkovým problémom, ktoré sa môžu vyskytnúť, ak použijú nekvalitné imitácie našej technológie bez licencie."

O spoločnosti LJUNGSTRÖM

LJUNGSTRÖM, divízia skupiny ARVOS Group, je globálny líder vo výrobe vedeckých a technologických riešení pre oblasť tepelných elektrární pomocou dvoch kľúčových aplikácií: prístrojov na predhrievanie vzduchu a plynových ohrievačov. LJUNGSTRÖM má sídlo vo Wellsville, v New Yorku a je to globálny hráč s pobočkami a výrobnými podnikmi na všetkých hlavných kontinentoch.

Na celom svete dosahujú produkty od spoločnosti LJUNGSTRÖM miliardové úspory a zabezpečujú až o 25 % nižšiu spotrebu palív. Okrem toho, zvýšenie účinnosti technológií spoločnosti LJUNGSTRÖM pomohlo znížiť globálne otepľovanie prevenciou pred tým, aby sa viac ako 50 miliárd ton  CO2 dostalo do atmosféry, čo prispieva k vytvoreniu udržateľnejšieho a energeticky úspornejšieho sveta. LJUNGSTRÖM zostáva svetovým lídrom, ktorý na trh stále prináša prelomové inovácie. Viac informácií nájdete na: www.ljungstrom-global.com.

KONTAKT: Clint Rankin, 423-708-8991, clint.e.rankin@arvos-group.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring