OTS: Lepšie CHTF, lepšia budúcnosť

TASR, 21. novembra 2017 13:45

Šen-Čen, Čína 21. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Akými slovami by sa dal opísať veľtrh China Hi-Tech Fair (CHTF) 2017 lepšie ako výrazmi „špičkový", „inovatívny", „vizionársky" a „inšpirujúci"? V dňoch 16. až 21. novembra sa v šen-čenskom kongresovom a výstavnom stredisku uskutočnila technologická gala prehliadka pre špičkových inovátorov sveta, ktorá sa stala ústredným bodom národnej stratégie a opäť potvrdila svoju vizionársku povahu podnecujúcu inovácie v krajine.

S cieľom podpory inovácií sa tento ročník veľtrhu CHTF 2017 niesol v duchu „Rozvoj založený na inovácii a zvyšovanie kvality ponuky". Zúčastnilo sa ho 27 krajín pozdĺž Iniciatívy pásma a cesty vrátane Ruska, Argentíny a Veľkej Británie. CHTF 2017 privítal spolu 3 049 vystavovateľov a predstavil až 10 020 projektov, z ktorých viac ako 1 000 bolo sprístupnených verejnosti prvýkrát. Počet medzinárodných účastníkov ako aj prvýkrát predstavených produktov sa tak vyšplhal na rekordnú úroveň.

CHTF 2017, podobne ako jeho predchodcovia, sa niesol v duchu motta „Čínska technologická show číslo 1" a dokázal prilákať talentovaných ľudí v oblasti technológií a podnikania z celého sveta. Okrem toho sa organizátorom podarilo vytvoriť fascinujúce platformy pre výmenu názorov a nápadov. V priebehu CHTF 2017 sa uskutočnilo viac ako 200 podujatí a predstavení, ktoré upútali pozornosť účastníkov inšpirujúcimi prognózami v rámci vizionárskych prednášok významných osobností vedy, vrátane prof. Yao Qizhiho, víťaza Ceny A.M. Turinga z roku 2000, akademika Čínskej akadémia vied prof. Konstantina Novoselova, víťaza Nobelovej ceny za fyziku v roku 2010 a profesora Hansa Uszkoreita, akademika Európskej akadémie vied. Vytvorilo sa tak vysokokvalitné fórum, kde vedenie popredných spoločností ako je Microsoft, Facebook, IBM, Airbus, Intel, 3M, SAP, CISCO, Baidu, BGI, Royole a Sany Group diskutovalo o témach ako inovatívne myslenie, výskum a vývoj a reforma dodávateľského reťazca.

Predchádzajúcich 19 ročníkov je dôkazom ambicióznej cesty, ktorú Čínsky technologický veľtrh ušiel s vítanou podporou a účasťou jednotlivých rezortov, aby sa stal najlepším v Číne. Teraz začína boj o najvyššie svetové priečky. V dohľadnej budúcnosti bude CHTF ako silný katalyzátor inovácie a transformácie technológie predstavovať ešte jednu platformu pre globálne inovácie, rovnako fascinujúcu ako CES v Las Vegas, priemyselný veľtrh v Hannoveri a IFA v Berlíne.

Kontakt: Yang Dan, +86-755-8284-8695

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring