OTS: Ledman predvedie počas výstavy ISLE 2019 v Guangzhou svoje vyspelé...

TASR, 22. februára 2019 10:06

OTS: Ledman predvedie počas výstavy ISLE 2019 v Guangzhou svoje vyspelé čipy na doske

Guangzhou, Čína 22. februára (TASR-OTS)(PRNewswire) - Ledman, popredný čínsky výrobca LED panelov, predvedie počas Medzinárodnej výstavy svetelných tabúľ a panelov (ISLE 2019) svoje najnovšie LED produkty. Výstava sa bude konať od 3. do 6. marca vo výstavnom komplexe Kantonského veľtrhu v Guangzhou v Číne.

Ledman predstaví v stánku 11.2B01 svoju novú, pokročilejšiu zobrazovaciu technológiu na báze čipov na doske (COB) a sériu zobrazovacích displejov, ktoré spĺňajú potreby širokej škály spotrebiteľov.

„Sme nadšení, že budeme môcť na výstave ISLE 2019 prezentovať svoje najnovšie LED riešenia displejov," uviedol Li Mantie, prezident spoločnosti Ledman. „Výrobky spoločnosti Ledman sa dostali do viac ako 100 krajín a naši klienti vyjadrujú veľkú spokojnosť s ich spoľahlivosťou a výkonnosťou. Snažíme sa vyvíjať optoelektronické produkty, ktoré ovplyvňujú každodenný život ľudí s cieľom chrániť životné prostredie a šetriť energiu."

Ledman, prvá spoločnosť na výrobu LED displejov, ktorá vlastní áčkové akcie na burze v Číne, je lídrom vo vývoji a výrobe vysokokvalitných LED komponentov, energeticky efektívnych LED osvetľovacích produktov a vnútorných a vonkajších LED displejov. Priekopnícka technológia čipov na doske dokáže umiestniť niekoľko čipov na substrát, čo umožňuje priame umiestnenie a osadenie LED čipov na doske plošných spojov a zvýšenie spoľahlivosti a trvanlivosti displejov.

Na rozdiel od tradičných LED displejov, ktoré sa môžu počas transportu poškodiť, je displej s COB odolnejší (odolný voči nárazom, proti kolízii, odolný voči vlhkosti, prachu a vode), spoľahlivejší, s vyšším kontrastným pomerom, flexibilnejší a rýchlejší na inštaláciu. Používa sa hlavne ako veľkoplošný interiérový displej s vysokým rozlíšením s rozmermi viac ako 203 cm.

Nedávna inštalácia čipu na doske od značky Ledman bola dokončená v dopravnom dispečingu v Šanghaji, ktoré sleduje viac ako 500 autobusových liniek s takmer 8 000 vozidlami predstavujúcimi 50% mestských autobusov. COB spĺňajú potreby veľkoplošných obrazoviek v dispečingu a sú vhodné pre dlhodobé monitorovanie zodpovedným personálom.

O spoločnosti Ledman

Ledman Optoelectronic Co, Ltd (Ledman) (SHE: 300162) má sídlo v Šen-čene a je popredným výrobcom LED panelov. Spoločnosť Ledman bola založená v roku 1993 a zameriava sa na LED displeje, osvetlenie, komponenty a výrobky šetriace energiu. Ledman je lídrom v oblasti vývoja a výroby čipov na doske (COB), na ktoré vlastní približne 300 rôznych patentov.

O výstave ISLE

Medzinárodná výstava svetelných tabúľ a panelov (ISLE) je popredná obchodná platforma odvetvia tabúľ a LED panelov, ktorá sa koná každý rok v provincii Guangdong v Číne. ISLE sa pýši najväčšou výstavnou plochou v Ázii, ktorá presahuje 100 000 štvorcových metrov a každoročne  privíta 18 000 vystavovateľov. Počas jej trvania sa tiež konajú série seminárov a workshopov v oblasti technológií displejov a svetelných panelov.

http://www.isle.org.cn/  Foto - https://mma.prnewswire.com/media/824254/Ledman.jpg

Kontakt: +86-755-86139688, sales@ledman.cn

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring