OTS: Las Vegas usporiada slávnosť pri príležitosti otvorenia prvého Delta...

TASR, 11. júla 2019 10:49

Las Vegas usporiada slávnosť pri príležitosti otvorenia prvého Delta Hotels By Marriott

Spoločnosť CAI Investments začína s výstavbou 24-poschodového hotela s 284 izbami, ktorý sa nachádza na západ od bulváru Strip 

Las Vegas 11. júla (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - V stredu 26. júna spoločnosť CAI Investments realizovala slávnostný výkop v mieste, kde bude stáť prvý „Delta Hotels by Marriott" v Las Vegas na 3883 West Flamingo Road. Slávnostného ceremoniálu sa zúčastnil komisár Clark County Michael Naft, zakladateľ spoločnosti CAI Investments Christopher Beavor a manažment spoločnosti Marriott International a Crescent Hotels & Resorts a 26. jún 2019 bol oficiálne vyhlásený za „DEŇ CAI INVESTMENTS - DELTA HOTEL".

Luxusný, 24-poschodový hotel ponúkne turistom a účastníkom kongresov kompletný servis. Ponúka približne 900 000 štvorcových metrov konferenčných priestorov a približne 148 000 štvorcových metrov obchodných priestorov. Okrem toho je vybavený strešným bazénom, fitnescentrom, krytým parkoviskom, lobby barom a kaviarňou. Susedí so známou estakádou Harmon, a poskytuje hosťom bezkonkurenčný prístup k bulváru Las Vegas Strip a kongresovým centrám.

Delta Hotels by Marriott je poslednou fázou viacúčelového projektu s rozlohou 35.000 štvorcových metrov firmy CAI Investments, ktorý sa začal v roku 2017 a jeho otvorenie sa očakáva v štvrtom kvartáli roku 2021. Projekt s hodnotu niekoľko miliónov dolárov tiež zahŕňa 2,5 mil. štvorcových metrov maloobchodného a reštauračného priestoru s nájomcami ako Walgreens, Del Taco, Denny's, Wahoo's Fish Tacos a Chick-Fil-A.

Stiahnite si projekty a snímky zo slávnostného výkopu tu

Stiahnite si b-roll z podujatia tu

Fotografie a video: Rádioaktívne produkcie

O SPOLOČNOSTI CAI INVESTMENTS: CAI Investments sa zameriava na poskytovanie bezpečných a atraktívnych investičných výnosov prostredníctvom strategickej akvizície a správy problematických aktív a posilňuje Americké trhy stability a rastu. Táto uznávaná investičná spoločnosť financuje, stavia a spravuje nehnuteľnosti na kľúčových trhoch v celej krajine. CAI Investments, ako plne integrovaná spoločnosť s približne 20 zamestnancami, riadi celý proces výstavby nehnuteľností pre niektoré z najväčších a najvplyvnejších spoločností na svete, špecializujúcich sa na odvetvia ako sú služby, korporácie, maloobchod a cestovný ruch. Ďalšie informácie nájdete na: caicap.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/944892/Delta_Render_Overall.jpg

Kontakt: Viac informácií získate na adrese: Kirvin Doak Communications, Tawny Strelic / Hannah Gornto, tstrelic@kirvindoak.com / hgornto@kirvindoak.com, 702.737.3100

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring