OTS: Kymeta a Isotropic Networks spolupracujú pri tvorbe plochej antény...

TASR, 23. januára 2020 9:51

OTS: Kymeta a Isotropic Networks spolupracujú pri tvorbe plochej antény novej generácie. Úspešné testovanie antény Kymeta™ u7 potvrdzuje okamžitú realizovateľnosť plynulej, integrovanej ponuky viacerých možností vo viacerých sieťach a s rôznymi lúčmi.

Redmond, Washington a Lake Geneva, Wisconsin, 23. januára (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť Isotropic, dôveryhodný poskytovateľ globálnych internetových služieb, ponúkajúci bezkonkurenčnú istotu, a komunikačná spoločnosť Kymeta, ktorá dokončuje spojovaciu štruktúru pre všetko a všade, vytvorili partnerstvo s cieľom realizovať bezdrôtové testovanie antén Kymeta u7 a antén novej generácie.

Testovanie prebehlo minulý týždeň v oblasti Seattle v sieti firmy Izotropic E115. Predchádzajúce testovanie sa uskutočnilo na satelitoch AM2 a G28 na východnom pobreží. Anténa Kymeta u7 bola spárovaná so satelitným routerom iDirect X7 a modemom iQ 200LTE, ktoré sú optimalizované pre mobilitu. Tieto úspešné testy dokazujú schopnosť antény zabezpečovať služby vo viacerých satelitných sieťach a s rôznymi lúčmi a znamenajú prvú komerčnú službu firmy Isotropic prichádzajúcu hneď po vytvorení koncepcie.

Satelitný terminál Kymeta u7 Ku-band rieši potrebu ľahkých, nízkoprofilových a vysokovýkonných komunikačných systémov na cestách. Terminál u7 umožňuje pripojenie k takmer akémukoľvek vozidlu, plavidlu alebo pevnej plošine ľahšie a spoľahlivejšie ako kedykoľvek predtým.

„Testovanie, ktoré sme dokončili s Kymetou, bolo pre mňa prekvapením," povedal Hank Zbierski, hlavný katalyzátor a spoluzakladateľ firmy Isotropic. „Čakal som, či sa naplnia sľuby holografického tvarovania lúčov a bol som skeptický voči metamateriálnej technológii. Tieto testy však nepochybne dokázali, že metamateriálna veda nie je hudba budúcnosti - je to prítomnosť."

V rámci vývoja a testovania novej antény budúcej generácie bude spoločnosť Kymeta využívať šírku pásma poskytovanú firmou Isotropic na pozemnej stanici pri Ženevskom jazere a vo svetovom sieťovom operačnom stredisku firmy Isotropic.

„Sme veľmi radi, že sme mohli s firmou Isotropic spolupracovať pri vykonávaní týchto testov. Dokázali sme, že sieť spoločnosti Izotropic umožňuje poskytovanie rozsiahlych služieb prostredníctvom našej antény u7," uviedol Walter Berger, prezident, prevádzkový riaditeľ a finančný riaditeľ spoločnosti Kymeta. „Tento test preukázal bezproblémovú konektivitu našej revolučnej technológie plochých panelových antén a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s firmou Isotropic izotropiou pri formovaní budúcnosti satelitnej komunikácie."

Terminál Kymeta u7 s bezproblémovým pripojením je dnes k dispozícii v sieti Isotropic.

O spoločnosti Isotropic Networks

Spoločnosť Isotropic Networks, Inc. (Isotropic) je globálny poskytovateľ služieb satelitného internetu a riešení pre správu siete. S najvyššou mierou bezporuchového fungovania v satelitnom odvetví poskytujeme bezkonkurenčnú istotu pre manažment podnikov vo vysokorizikových a náročných odvetviach vrátane technológií pre ropný a plynový či námorný priemysel.

Spoločnosť Izotropic uplatňuje vysoké štandardy pre riešenie problémov a technicky zložitých situácií pomocou najnovších technológií. Náš tím vysokokvalifikovaných hardvérových a softvérových inžinierov poskytuje personalizované služby a riešenia, ktoré našim klientom poskytujú podporu kedykoľvek a kdekoľvek ich potrebujú - teraz aj v budúcnosti.

Isotropic spája planétu a neustále zvyšuje latku kvality satelitného pripojenia.

www.isotropic.network 

O spoločnosti Kymeta

Spoločnosť Kymeta odhaľuje potenciál satelitného pripojenia v kombinácii s celulárnymi sieťami, aby uspokojila obrovský dopyt po globálnom všadeprítomnom mobilnom pripojení. Plochá satelitná anténa, prvá svojho druhu, spolu s pripojenou platformou Kymeta a službami konektivity Kymeta poskytujú zákazníkom na celom svete revolučné mobilné pripojenie v satelitných a hybridných satelitných bunkových sieťach. Terminál Kymeta, na ktorý spoločnosť získala americké aj medzinárodné patenty a licencie, rieši potrebu ľahkých, tenkých a vysokovýkonných komunikačných systémov, ktoré nevyžadujú mechanické súčasti na nasmerovanie k satelitu. Kymeta uľahčuje pripojenie - pre každé vozidlo, plavidlo alebo pevnú plošinu.

Kymeta je súkromná spoločnosť so sídlom v Redmonde vo Washingtone.

www.kymetacorp.com 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1080573/KymetaU7.jpg 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/952870/Isotropic_Networks_Logo.jpg

Kontakt:

Isotropic

Toni Lee Rudnicki

Chief Marketing Guru

+1 (603) 548-5532

tl.rudnicki@isotropic.network

Kymeta

Jill Allen

Sr. Channel Marketing Specialist

+1 (425) 658-8813

jallen@kymetacorp.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu