OTS: Kozmetika RevitaLash® obohacuje svoju líniu starostlivosti o riasy

TASR, 20. júla 2018 16:54

Už čoskoro príde obojstranná riasenka pre objem

VENTURA, Kalifornia, 20. júla (TASR/OTS/PRNewswire) -- Kozmetika RevitaLash®, popredný výrobca prípravkov na riasy a obočie certifikovaných lekárom, s radosťou oznamuje najnovší prírastok do rodiny svojich výrobkov - obojstrannú riasenku pre objem. Oceňovaný podklad pod riasenku a riasenka pre objem sa spojili do komfortného dua 2 v 1, aby pomohli pripraviť a zväčšiť prirodzený objem a vytvoriť nádherné intenzívne a bohato pigmentované riasy. Tento produkt s dvojitým účinkom je schválený oftalmológom aj dermatológom, zabezpečuje intenzívnu farebnú úpravu umožňujúcu dodatočnú aplikáciu a ponúka prirodzeným riasam výraznú dĺžku aj objem.

Podklad pod riasenku pre väčší objem ponúka niekoľko výhod, medziiným indigovo modrý minerálny nádych pre rozjasnenie očí a zintenzívnenie hĺbky vrchnej vrstvy riasenky, či citlivo zvolené ingrediencie podporujúce zdravie a silu rias. V zložení nájdete peptidy a pantenol na posilnenie a zlepšenie kondície rias, ale aj polyméry a prírodné výťažky z rastlín dodávajúce vlhkosť a lesk, spolu s novou tvarujúcou silikónovú kefku pre rovnomerné nanášanie riasenky.

Riasenka pre objem obsahuje biotín a mäkké flexibilné polyméry pre lepšiu kondíciu a silu rias ako aj jednoduché dosiahnutie efektu predĺženia a objemu. Vodeodolnosť riasenky ponúka dlhotrvajúci efekt a nová kefka v tvare presýpacích hodín rešpektuje prirodzenú krivku rias a pomáha dosahovať zväčšený objem. Riasenka pre objem dodáva výraznú farbu a nevídanú jasnosť.

"Naša kolekcia vzniká pod lekárskym dohľadom a neustále sa vyvíja, aby ponúkla riešenia pre skrášlenie rias a obočia," povedal Dr. Michael Brinkenhoff, generálny riaditeľ a zakladateľ spoločnosti RevitaLash Cosmetics. "Sme veľmi radi, že môžeme zákazníkom ponúknuť produkt na báze dva v jednom komfortne zabezpečujúci podklad a podporujúci dojem dlhých, krásnych rias." Obojstranná riasenka od RevitaLash stojí 34,50 USD a bude k dispozícii na portáli RevitaLash.com a v salónoch, kúpeľoch či liečebných kúpeľoch v 62 krajinách už od 20. júla.

O spoločnosti Kozmetika RevitaLash

Kozmetika RevitaLash vyvíja svetoznáme produkty pre skrášlenie rias, obočia a vlasov. Firma vznikla v roku 2006 a do jej kolekcie patria oceňované výrobky ako kondicionéry na riasy a obočie RevitaLash® a RevitaBrow®. Značka je dostupná vo viac ako 10 000 ordinácií lekárov, kúpeľov, salónov a špecializovaných obchodov na celom svete. Kozmetika RevitaLash® celoročne podporuje neziskové iniciatívy v oblasti rakoviny prsníka a investuje časť svojich ziskov do výskumu a vzdelávania v tejto sfére nielen v októbri. Viac informácií nájdete na: www.revitalash.com. [Výrobky RevitaLash Advanced nie sú k dispozícii v Kalifornii.]

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/720224/RevitaLast_Cosmetics_double_ended_tube.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/653485/RevitaLash_Cosmetics_Logo.jpg

KONTAKT: Kara Coleman, 1-212-9867000 x125, kcoleman@behrmanpr.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring