OTS: Koncert troch osobností česko-slovenskej hudobnej scény s názvom Ave Maria

TASR, 30. októbra 2012 9:55

Bratislava 30. októbra (TASR-OTS) - Firma Pressburg production Vás pozýva na koncert troch osobností česko-slovenskej hudobnej scény s názvom Ave Maria, ktorý sa uskutoční v nedeľu 18. novembra o 17.00 v Kostole sv. Vincenta de Paul v Bratislavskom Ružinove.

V rámci večera sa Vám predstaví klavírny virtuóz Richard Rikkon so svojimi jedinečnými koncertnými parafrázami a improvizáciami, multižánrová speváčka Marcella Molnárová, ktorá naspievala okrem mnohých aj album Celá krásna si Mária, z ktorého zaznie niekoľko piesní, a Felix Slováček, fenomenálny klarinetista a saxofonista, virtuóz par excellence, ktorý už niekoľko desaťročí patrí k najznámejším českým a slovenským hudobníkom.

Diváci sa môžu taktiež tešiť na skladbu Ave Maria v unikátnom podaní jednotlivých umelcov. Lístky si môžte zakúpiť v Predajni sv. Vincenta na Tomášikovej 8 alebo v sieti Ticketportal.

Foto:

Foto:

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ji ed

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring