OTS: Kepware uvádza na trh nové riešenie Industrial Internet of Things...

TASR, 20. októbra 2015 11:16

OTS: Kepware uvádza na trh nové riešenie Industrial Internet of Things, streamuje údaje z výroby do cloudu  

IoT Gateway pre KEPServerEX ponúka podnikom obchodné systémy s prístupom k údajom v reálnom čase zo zariadení vo výrobe

Portland, Maine, 20. októbra /PRNewswire/ (TASR-OTS) - Kepware® Technologies, softvérová spoločnosť, ktorá tvorí komunikačné platformy pre automatizované systémy dnes oznámila, že na trh vstupuje jej novinka z názvom IoT Gateway pre systém KEPServerEX® verzia 5.19. Úlohou tohto systému je podporovať využitie riešenia Industrial Internet of Things (IIoT) tak, že IoT Gateway streamuje údaje z prístrojov a senzorov do cloudovej softvérovej platformy v reálnom čase pre účely analytických operácií v reálnom čase.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151016/277869-INFO Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20130402/NE86794LOGO

"Táto nová technológia pomôže organizáciám získavať podrobnejšie informácie a dokonca tvoriť aj nové zdroje príjmov pomocou údajov z prístrojov, ktoré v minulosti neboli využité," povedal Tony Paine, generálny riaditeľ spoločnosti Kepware. "IoT Gateway umožňuje ešte lepšie zhodnotiť dáta, ktoré EPServerEX už dnes zhromažďuje. Okrem toho veríme, že táto technológia má potenciál premostiť dlhodobú medzeru medzi prevádzkovou technológiou a informačnou technológiou."

IoT Gateway podporuje viac ako 150 komunikačných protokolov fungujúcich na platforme KEPServerEX, dokáže teda streamovať dáta z tisícky priemyselných senzorov a prístrojov do cloudovej aplikácie Big Data a analytických softvérových aplikácií. Podporuje tiež prispôsobiteľné dátové formáty, takže je kompatibilný s väčšinou aplikácií MQTT a REST.

"Úzkou spoluprácou so spoločnosťou Kepware a využitím IoT Gateway ako centrály pre komunikáciu s prístrojmi v reálnom čase sme schopní prepojiť prevádzkovú časť podniku s dátovým centrom a využiť celý potenciál novinky Industrial Internet of Things," povedal Chris Misztur, vývojový pracovník zo spoločnosti MacLean-Fogg. „Analytické operácie v reálnom čase nám pomáhajú eliminovať odpad, zlepšiť stabilitu procesu a zamerať sa na inovácie."

Využitím štandardných komunikácií s otvoreným zdrojovým kódom umožňuje technológia IoT Gateway od spoločnosti Kepware zvoliť si vlastných predajcov a komunikačné metodológie podľa svojich jedinečných organizačných potrieb. Vďaka elektricky napájanej architektúre ide o úsporné, intuitívne a dobre škálovateľné riešenie, ktoré vie výrazne znížiť náklady, zlepšiť zákaznícku skúsenosť a dosiahnuť vyššiu mieru automatizácie pri väčšej transparentnosti globálnych operácií.

Okrem riešenia IoT Gateway poskytuje KEPServerEX verzia 5.19 aj podporu programu Windows 10 a obsahuje aj kľúčové aktualizácie ovládačov (ako napr. novú verziu ovládača a klientskej podpory ODBC pre verzie 26 a 27 mikroprogramového vybavenia od Allen-Bradley). Viac informácií o Kepware nájdete online alebo kontaktujte zástupcov spoločnosti na *** +1 888-KEPWAREx208 alebo sales@kepware.com. Novinky z oblasti IoT od spoločnosti Kepware, ako aj prístup k novým zdrojom nájdete na hashtag #KepwareIoT na Twitteri.

O spoločnosti Kepware, Inc. @Kepware Technologies je súkromná spoločnosť na vývoj softvérov so sídlom v Portlande, v štáte Maine. Kepware poskytuje celý rad softvérových riešení, ktoré pomáhajú prepájať rôzne automatizované prístroje a softvérové aplikácie. Kepware má veľmi rôznorodé portfólio klientov na rôznych segmentoch vertikálnych trhov pre oblasť výroby, ropných a plynových zariadení, stavebnej automatizácie a energetiky počnúc ťažobnými poľami, cez výrobné podniky až po veterné farmy. Kepware otvorilo svoje brány v roku 1995 a teraz má svoje pobočky vo viac ako 100 krajinách, kde jeho softvérové riešenia pomáhajú tisíckam podnikov zlepšiť prevádzku a rozhodovací proces. Viac informácií nájdete na https://www.kepware.com.

Kontakt: Ryan Lilly rlilly@matternow.com  USA +1 978-518-4533 www.matternow.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her von

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring