OTS: Kavalan bol počas medzinárodnej súťaže vín a destilátov menovaný...

TASR, 20. novembra 2017 11:18

OTS: Kavalan bol počas medzinárodnej súťaže vín a destilátov menovaný celosvetovým "liehovarom roku"

Taipei, Taiwan, 20. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Kavalan, prémiová taiwanská whisky, bola počas Medzinárodnej súťaže vín a destilátov 2017 (IWSC), menovaná „liehovarom roku", čo znamená najvyššie možné ocenenie v tejto prestížnej súťaži pre výrobcov destilátov na celom svete.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/606879/King_Car_Kavalan_Distillery.jpg

Liehovar roka je najvyššou cenou IWSC udeľovanou najlepšiemu „výrobcovi liehovín roka", či už sa jedná o gin, vodku, brandy, rum alebo whisky.

Generálny riaditeľ spoločnosti Kavalan, YT Lee, vyhlásil, že cena Liehovar roka od IWSC je udeľovaná jednému výrobcovi liehovín, ktorý získa najvyššie celkové skóre vo všetkých kategóriách a regiónoch.

„Je našou vášňou vyrábať whisky svetovej triedy a zisk tohto ocenenia si veľmi ctíme. Je to pre nás záväzok vyrábať ešte lepšiu whisky v budúcnosti," povedal pán Lee.

Majster miešania Ian Chang vyjadril poďakovanie zosnulému Dr. Jimovi Swanovi, technickému odborníkovi Kavalanu a priateľovi, za inšpiráciu.

„Dr. Swan by tu za iných okolností sedel s nami a viem, že by bol veľmi hrdý na tento úspech. Táto najvyššia pocta patrí jemu, "povedal Chang.

Kavalan vyhral cenu pre najlepšieho výrobcu destilátov IWSC už šesťkrát a to v rokoch 2011, 2012, 2013, 2015, 2016 a teraz za rok 2017. Kavalan Solist Ex-Bourbon Single Cask Strength tiež získala „trofej" IWSC za rok 2017 za najlepšiu whisky vyrobenú mimo Škótska.

Ako priekopník výroby whisky v Taiwane vyhral Kavalan tie najvyššie ocenenia v odvetví už niekoľkokrát za sebou. Jeho Solist Amontillado Sherry Single Cask Strength bola menovaná „Najlepšou Single Cask Single Malt Whisky na svete" v rámci prestížneho oceňovania s názvom Svetová cena whisky (WWA) za rok 2016 a jeho Solist Vinho Barrique sa stal "Najlepšou Single Malt Whisky na svete" za rok 2015. 

O whisky Kavalan

Prvý taiwanský liehovar whisky na svete je priekopníkom vo výrobe whisky v horúcej klíme od roku 2006. Kavalan dozrieva v prostredí s vysokou vlhkosťou a teplotou, kde na neho pôsobí morský vzduch a vánok z hôr, ktoré spolu s pramenistou vodou zo Snežnej hory vytvárajú znamenitú jemnosť whisky Kavalan. Kavalan dostal svoje meno podľa starodávneho názvu grófstva Yilan a jeho sláva je postavená na 30-ročných skúsenostiach z výroby nápojov vo svojej materskej spoločnosti, King Car Group. Na konte má viac ako 250 zlatých medailí a predáva sa v 60 krajinách. 

Viac informácií nájdete na: www.kavalanwhisky.com/EN/main.aspx

Kontakt:

Yvonne Chou 

886-3922-9000#7162 

yvonne@kavalandistillery.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring