OTS: Kantónsky veľtrh - Pokrok a zisk prostredníctvom inovácií a zlepšení

TASR, 16. apríla 2015 10:09

GUANGZHOU, Čína, 15. apríla /PRNewswire/ (TASR-OTS) - Najprestížnejšie čínske výstavné podujatie Kantonský veľtrh, ktorý sa koná dvakrát ročne, vždy hľadá spôsoby, ako čo najlepšie sprostredkovať stretnutie popredným predávajúcim a kupujúcim z celého sveta. Účastníci pripravujúci sa na účasť na 117. ročníku veľtrhu, ktorý sa bude konať v dňoch 15. apríla až 5. mája, sa môžu tešiť na zatiaľ najinovatívnejšie, najefektívnejšie a najziskovejšie podujatie v celej histórii veľtrhu, pričom nové prvky a iniciatívy budú prítomné vo všetkých oblastiach.

Na rozšírenej ploche výstaviska bude 60.000 stánkov a nový priestor je venovaný novým zdrojom energie, chovateľským potrebám a prírodným kúpeľom pod šírim nebom. Zahraniční a domáci výrobcovia elektrických spotrebičov a textilných výrobkov budú strategicky umiestnení vedľa seba s cieľom podporiť rozvoj vzájomného obchodu.

Kantonský veľtrh bude aj tentoraz klásť veľký dôraz na posúvanie hraníc dizajnu. Súčasťou Centra produktového dizajnu bude sedem pracovných centier, v ktorých sa predstaví 81 projekčných a dizajnových kancelárií z 10 krajín. Cena Kantonského veľtrhu za dizajn podnieti k účasti ďalšie spoločnosti, pričom v súčasnosti je ich už zaregistrovaných približne 400.

117. Kantonský veľtrh je technologicky vyspelejší než kedykoľvek predtým a predstavuje rad iniciatív, ktorých cieľom je spríjemniť účastníkom zážitok z veľtrhu a zvýšiť efektivitu. Všetci účastníci budú môcť využiť veľtržnú platformu elektronického obchodu, Centrum predstavovania nových produktov, Integrovanej platformy Kantonského veľtrhu pre poskytovanie služieb kupujúcim, širokú škálu služieb pre vystavovateľov s názvom Easy Exhibitor, zmodernizovanú internetovú lokalitu veľtrhu, ako aj špičkové veľtržné call centrum a bezplatnú sieť Wi-Fi.

Modernizácie sa dočkali aj spôsoby, akým Kantonský veľtrh láka nových účastníkov, pričom silný dôraz sa kladie na inovácie a použitie nových technológií, sociálnych médií a stimulačných mechanizmov. Rozšíril sa aj program reklamných odmien pre nových kupujúcich (ARNB) s cieľom uľahčiť novým kupujúcim z 10 definovaných krajín účasť na veľtrhu, v rámci ktorého získajú služby a dary v hodnote 100 USD a dve zvláštne ceny, vrátane spiatočnej letenky a noci v hoteli Hyatt. Veľtrh tiež prvýkrát spolupracuje s poprednou leteckou spoločnosťou Emirates, ktorá všetkým zaregistrovaným kupujúcim ponúka na základe reklamného kódu Kantonského veľtrhu zľavnené letenky v triede Business alebo Economy.

Podrobnejšie informácie o 117. Kantonskom veľtrhu nájdete na lokalite: 

http://www.cantonfair.org.cn/en/index.asp

Podrobnejšie informácie o programe ARNB nájdete na lokalite:  http://www.cantonfair.org.cn/en/ARNB/index.shtml

Kontakt pre médiá: Mr. Wu Xiaoying Tel: +86-20-8913 8628 Email: xiaoying.wu@cantonfair.org

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring